2821
2789
عنوان

داگززززززز

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 26 پست
خودشون اعلام میکنن احتمالا

اره چیزی ک من فهمیدم تو صرافی بای بیت و okx و کوکوینه چیه اونجا لیست میشه ک همشم تحریمیم 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من چن نفر بهم گفتن تو صرافی تراکنش انجام بده ۳۰۰۰ تا امتیاز میده نمیدونم ینی چی اصلا😂🫠

منم نمیدونم🤣🤦🏾‍♀️

ولی میگن باید قبلش واریز و برداشت ارز داشته باشی ک بشه خرید کرد

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
😂اره لینکتو بفرس

مرسییییی

میشه تل پیام بدی لطفا

@soltani008

تو داشتی؟من نداشتمم

ن منم نداشتم اصلا سر درنمیارم ازاینااااااا🤦🏾‍♀️😂

تازه، باید تون هم بخریم واسه کارمزدش

الان واسه چی داریم تلاش میکنیم دقیقا؟وقتی تحریمیم

تتو صرافی ایرانیم میاد دیگه

الان همستر و تپ سوا پ تو اکسکوینو اومده ولی متاسفانه این صرافیم کارنمیکنه

تو صرافی نوبیتکسم ک نیومدن