2777
2789
عنوان

بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ۱۵۰ پراید بخری بهتره  البته اگه گیرت بیاد چون قطعاتش بیشتر گیر میاد میگم و گرنه اون ماشین از نظر کیفیتی بهتر از پرایده بحر خواهر  راحت بشی میدونم چقدر دردناکه بدون ماشین بودن

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

ماتیز منظورت ؟

اره خیلی خوبه بگیر

منم پول دستم بیاد میخرم خیلی خوشم میاد ازش 😅

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

منم دارم جمع و جور میکنم انشا... برای خودم تا آخر سال ی ماشین بخرم احتمال زیاد ۲۰۶ بخرم چون به بقیه ماشین ها خیلی اعتماد ندارم مثل تیبا و کوئیک و ساینا... ولی مدل پایین اصلا نخر خیلی خرج داره 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    
با ۱۵۰ پراید بخری بهتره البته اگه گیرت بیاد چون قطعاتش بیشتر گیر میاد میگم و گرنه اون ماشین از نظر ...

خیلی دارم داغون میشم واقعا 

پراید چون مثل حلوا فروش میره قیمتش بالاست ولی ام وی ام که سخت فروشه ارزون تره

😇

پس چی بخرم جان

نمیدونم عزیزم.شوهرت نمیتونه یکم کمکت کنه مثلا تیبا یا ۱۱۱ بخری؟

یکی از فامیلامون دقیقا همین کاری رو کرد که شما میخوای بکنی ولی تهش پشیمونی بود و اخرم ام وی ام رو فروخت.

ام وی ام خیلی خوشگل و جمع و جور و گوگولیه و خودم عاشقشم ولی من ۱۱۱خریدم چون با چند تا آدم فنی مشورت کردم همه همین چیزایی رو گفتن ک من بهت گفتم واسه همین از خیرش گذشتم.

بازم هرجور خودت میدونی گلم.

انشاالله هرچی خریدی به سلامتی استفاده کنی