2777
2789
عنوان

چی خریدید که

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قيمت مناسب كجا پيدا ميكني؟واقعا شهرما همه چي وحشتناك گرونهادمم مجبور ميشه بالاخره خريد كنه بعدش كه م ...

ما جنوبیم قیمتا مناسبا همیشه تو آف خرید میکنم مثلا کت قیمت کردم ۹۰۰ رفتم آف گرفتمش۵۰۰

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

تازه 6تومن هم قسط دادم:))))خب عزيزم من شاغلمواسه يه ادم شاغل فكرنكنم زياد باشه كه

منم شاغلم ۱۵ میلیون حقوقمه  باور کن 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
عزیزم این ویژگی خیلی خوبه ولی خب من ندارم این ویژگیو هی مقایسه میکنم میگم چرا این نخریدم این مدل نخر ...

مشاوره نمیخواد پیج انرژی مثبت سرچ کن اینستا ببین چقدر تغییر میکنی

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

مشاوره نمیخواد پیج انرژی مثبت سرچ کن اینستا ببین چقدر تغییر میکنی

حتما باید عمل کنم

خدا بركت بده عزيزدلممن كلا خودم ولخرجم چه اونموقع كه حقوقم كم بود چه الان كه بيشتر شدهخيلييي بده اين ...

مرسی عزیزم با این اخلاق  حقوقی بالای ۱۰۰ میلیون میخوای کههه من مثل توه بودم ولی خب مدیریت کردم 

مرسی عزیزم با این اخلاق حقوقی بالای ۱۰۰ میلیون میخوای کههه من مثل توه بودم ولی خب مدیریت کردم

نه والا من حقوقم20تومنه كلا

شوهرمم بهم پول ميده ولي كلا همشو نابود ميكنم هيچ پوس اندازنقدي ندارم

خوبيش اينه فقط دوماه يبار يه تيكه طلا ميخرم وقسط طلا ميدم

نه والا من حقوقم20تومنه كلاشوهرمم بهم پول ميده ولي كلا همشو نابود ميكنم هيچ پوس اندازنقدي ندارمخوبيش ...

طلا خوبه بخری برا سرمایه کار درستو تو میکنی