2777
2789
منم درد تخمدان داشتم جوری ک یهو تیر میکشید میزد به زانوم و زانو خالی میکردم از درد روز ۱۶ آزمایش داد ...

عزیزم💔انشالله خدا عوضشو بهت برگردونه تو زندگیت خدا هیجکسو با بچه امتحان  نکنه انشالله

منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماخ قبل کلوموفین خوردم کلا نداشتم این ماه لتروزول خوردم مشکل شما چی بودمنم داره میشع 3 سال

من مشكلم تنبلي تخمدان پلي كيستيك داشتم

ولي روي پريودم و هرمونم تاثير نزاشته بود و به شدت منظم بودم

دكترم ميگفت بعضيا علائم باليني ندارن.. خداروشكر همسرم ازمايشش خيلي خوب بود 

من ماهی ک باردار شدم سه تا فولیکول 18و19و20داشتم و خداروشکر همون ماه باردار شدم پسرم دوهفته دیگه دنی ...

عزیزم الحمدلله شما روز چند بیبی چکتون مثبت شد

عزیزم💔انشالله خدا عوضشو بهت برگردونه تو زندگیت خدا هیجکسو با بچه امتحان نکنه انشالله

مرسی گلم ،برا دومی بود ک دوماه بعدش منصرف شدم چون اعصاب و حوصله قبل رو ندارم

بچه اولم ۲/۵سالع ست

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Girl is loading•••🐣🎀💗

عزیزم الحمدلله شما روز چند بیبی چکتون مثبت شد

من 4روز قبل موعدم بی بی زدم منفی شد. خیلی نا امید شدم. روز موعدم زدم مثبت شد. انشاالله شماهم بزودی با بی بی چک. مثبت تاپیک بزاری واست دعامیکنم😍

من+نی نی+باباش=❤

من مشكلم تنبلي تخمدان پلي كيستيك داشتمولي روي پريودم و هرمونم تاثير نزاشته بود و به شدت منظم بودمدكت ...

من نا منظمم ولی اصا تنبلی ندارم 

من چسبندگی لوله خفیف دارم ۲ سال انتظار خیلی ناراحتم حس میکنم هیج وقت مادر نمیشم

عکس رنگی رفتید بهتر نشد؟ 

عزیزم نهایتا iui میکنن براتون یا ivf

مرسی گلم ،برا دومی بود ک دوماه بعدش منصرف شدم چون اعصاب و حوصله قبل رو ندارمبچه اولم ۲/۵سالع ست

خدا نکهش داره برات دومی بنظرم راحتتر چون استرس کمتره انشالله هرچی خیره بیاد سمتت

خدا نکهش داره برات دومی بنظرم راحتتر چون استرس کمتره انشالله هرچی خیره بیاد سمتت

ممنونم عزیزم انشاالله که مثبت بشی خبرشو بهمون بدی♥️♥️♥️

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Girl is loading•••🐣🎀💗