2777
2789
عنوان

شما چی میپزید

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 43 پست
همین الان پشت در گفتاردرمانی🥱ناهارم نذاشتم نمیدونمم رفتم خونه چی بذارم

برا کی میری گفتار درمانی؟؟

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان معلوم کد بانوی هستی برای خودت امیدوارم همسرت وبچه هات قدرتو بدونند

ن خدایی همچین کدبانوام نیستم گاهی واقعا نمیدونم چ کنم و چی بپزم 

ولی ن قدرو ک نمیدونن 

موقع هایی ک مریضم میفهمن ک عین چی کار میکردم و نمیدیدن

چندروز مریض بودم یهو شوهرم ب دخترم گفت توچرا انقد شلخته ای موهات چرا گره خورده این همه خونه افتضاح بود انگار بمب زدن ظرفشویی پر از ظرف ناهارو شام نمیتونستم بپزم 

میگفت ی روز نباشی تباهیم ما

ولی خوب ک شدم باز همون اش و همون کاسه

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

کنسروی بود گرفتم مثل تازه بودنش نبود

چقدر کم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یکی از فامیلامون بار داره

هوس چنجه کرده

چطور چنجه رو بپزم که هم خوشمزه بشه هم مغز پخت بشه

اخه دکتر بهش گفته گوشت نیمپز نخوره

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
دخترم

چرا چجوری حرف میزنه مگه؟

دختر من کلماتو خوب بیان نمیکنه اما دوس ندارم ببرم گفتار در مانی

ر رو ی میگه مثلا ب سارا میگه سایا 

۶ سالشع

چرا چجوری حرف میزنه مگه؟دختر من کلماتو خوب بیان نمیکنه اما دوس ندارم ببرم گفتار در مانیر رو ی میگه م ...

دختر منم ۶سالشه جمله های طولانی نداره در حد ببر پارک و اون منم و بده بهم 

حروفارو هم جا به جا میگه 

البته دختر من تاخیرگفتار داشت و تازه شروع کرده به حرف زدن 

برای حاجت دلم آمینی مهمونم کن🌱

دختر منم ۶سالشه جمله های طولانی نداره در حد ببر پارک و اون منم و بده بهم حروفارو هم جا به جا میگه ال ...

عزیزم❤️انشالله ک زودی اوکی بشه