2821
2789
خب اول از همه من یه سوراخ معمولی که همه دارن گوشم داشت ولی یکیش بسته شده بود نصفش اومدم سرنگ نو بردا ...

همین قسمتو که عکس گذاشتم؟ 

چرا نرفتید مطب 

من سوراخ کردم اویز ستاره انداختم .بالای گوشمم تک سوراخه.

اون یکی گوشمم ۳ تا سوراخ بالاشه 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی درد داشت؟ بعدش مراقبت هم داشت

نه درد نداشت فقط ۳ روز چرک خشک کن خوردم و خیلی کم چربش کردم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
منم خیلی دوس دارم همون قسمتی ک اسی گفچقدطول کشید تاخوب بشه خیلی درد داشت؟

خیلیییی زیاد درد داره من سه چهار سالی میشه که زدم ولی کلا یادمه اینقدر درد داشت که نمیتونستم بخوابم حتی

نه درد نداشت فقط ۳ روز چرک خشک کن خوردم و خیلی کم چربش کردم

بعد خیلی راحت مثا همیشه تونستید که روش بخوابید

اره عزیزم من خیلی ساله سوراخ کردم

اره عزیزم من خیلی ساله سوراخ کردم

مطب سوراخ کردید یا ارایشگاه؟ 

بی حسی موضعی زدید با نه 

حتی یه ذره هم درد نداشت 

میشه موقعی که داشت سوراخ میکرد به دردش از 1تا 10 نمره بدید