2777
2789
عنوان

نصفه شبی مغزم درگیره وسواس گرفتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 27 پست

نگران نباش عزیزم ،طرف تو ازمایشگاه انواع اقسام خون و گوح و جیش میره زیردستش نگران نمیشه حالا شما بخاطر خواستگاریکی ازفامیلای پدر دوستت نگرانی؟😐

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

اون خواسته دختره رو بپیچونه اینجوری گفته تو چرا باور کردی

آره به نظر منم همینه مسخره کرده طرفو چون دوستم گفت آخرم نفهمیدیم الکی میگفت یا واقعا

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزیزم ،طرف تو ازمایشگاه انواع اقسام خون و گوح و جیش میره زیردستش نگران نمیشه حالا شما بخا ...

مرسی که منو از نگرانی در میارید 💚🙏

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
پرستار سوزن تو دست خودم خورد و چون قبلش استفاده‌شده برا مریض خطرناک بود ولی خدارو شکر منفی شد

وای چقدر سخت 😔 من خودم فعلا به پزشکی علاقه دارم ولی از اینجور چیزا میترسم خیلی 

درضمن جدیدا مد شده اقایونی که تن به ازدواج نمیخان بدن و قصد پیچوندن دارن ازاین دروغا زیاد میگن

مگه این روش قدیمی نبود😂

البته این ماجرا هم مال ۲،۳ سال پیشه احتمالا

وای چقدر سخت 😔 من خودم فعلا به پزشکی علاقه دارم ولی از اینجور چیزا میترسم خیلی

بیشتر تو دانشجوییم پیش اومد که زیاد وارد نبودم بعد که سر کار رفتم فقط یه بار پیش اومد بعدش دیگه حرفه ای شدم بیشتر حواسم به خودم بود 

ایدز به این آسونیا منتقل نمیشه چیزی که الان دردجامعست بس،که بی بند وباری روابط ضربدری زیاد شد انتقال اچ پی وی هست به نظر من خیلی از ایدز این بیماری بدتره اگر میخوای وسواس داشته باشی رو این وسواس باش یعنی همه باید وسواس باشن با هرکی خواستین برین تو رابطه ازمایش بگیرین و معاینه دکتر اورولوژی و تست دهان این مریضی روان آدما رو نابود میکنه

برم آزمایش بدم بدتر میشم یه بار رفتم تراپی گفت آزمایش اصلا نده در مورد اینجور چیزا تازه میترسم برم ...

اره وسواس بی مورد داری،،زخم باید باز باشه ،خون خشک نشده باشه....به همین راحتی هم نیست.بهتره کمتر در مورد بیماری ها مطالعه یا سرچ کنی،اگه لازمه برو دکتر شاید دارو درمانی بهت کمک کنه....فعلا این وسواس هست که شما رو بیمار کرده نه یه ویروس

2790
2778
2791
2779
2792