2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشین شما پشیمون نیستین؟اگر برمیگشتین به عقب بین پیراها و تهعدی بازم تعهدی میزدین

قطعا تعهدی به پیراها فکرم نمیکردم با وجودیکه فیزیو می‌آوردم و رتبه ام طوری بود که احتمالم برای پزشکی آزاد و داروی پردیس هم بالا بودش اما نزدم خیلیاش رو  پزشکی رو دوست داشتم و امیدوارم سر همین موضوع بمونم بالاتر گفتین که بین پرستاری یا تعهدی کدوم رو برم به نظر من اگه هدفتون مهاجرت نیست پرستاری شرایط کاری سخت‌تری داره باید مدت زمان زیادی درگیر شیفت و بیمارستان باشین اما تعهد فقط ده ساله بعد ۵ سال میشه تخصص گرفت و هم حقوق بیشتر میشه هم محل کار و خب پزشکی عمومی تعهدی درآمد بیشتری قطعا نسبت به یه پرستار داره به نظر من حتی بین فرهنگیان و پزشکی تعهدی انتخاب پزشکی تعهدی عاقلانه تره بلاخره اونم یه نوع تعهد دیگه این میشه مطب زد پیشرفت کاری کرد خب صد البته سختی های خودشو داره اما نکته دیگه اینه که بین فیزیو و تعهدی ده کاملا به سلیقه و شرایط خودتون بستگی داره خیلیا فیزیو رفتن رو منطقی تر میدونن.

راضی هستی؟

بالاتر هم گفتم قصد مهاجرت نداشتم شهر کوچیک زندگی میکنم و موارد دیگه و فعلا آره امیدوارم علاقه ام حفظ بشه چون خیلیا رو دیدم کلا از پزشکی سرد شدن چه برسه به تعهدی که یکم شرایط،سخت تری داره...

قطعا تعهدی به پیراها فکرم نمیکردم با وجودیکه فیزیو می‌آوردم و رتبه ام طوری بود که احتمالم برای پزشکی ...

خیلی ممنونم خیلی عالی راهنمایی کردین منم نه شرایط ازاد و پردیس رو دارم نه شرایط مهاجرت رو دارم پس ایشالا همون تعهدی میزنم چون با توجه به حرفای شما و چندتا پرستار که ازشون پرسیدم گفتن خیلی شرایط کاریشون سخت هست درحدی که بعضیاشون کارشون ترک میکنن. شیفت های تعهدی چجوری راحت تر هست؟ سختی کارشون خیلی کمتر هست؟