2777
2789
عنوان

امروز با بی بی چک فهمیدم حامله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحال اوناییکه بارداری های سالمی دارن، مبارکه

عزیزم هیچوقت نگو خوشبحال کسی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
شاید چون ما یک سال و نیم منتظر بودیم

ما همون دفه اول رابطه میگیره، ولی متاسفانه سقط میشه... 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

مبارکه عزیزم،ازمایش بتا بده،مثبت بود بزارش تو باکس

کادو بعدش پستونک،بیبی چک،عکس سونو،نامه کفش کوچولو یا جوراب نوزادی بگیر همه رو بزار تو باکس کادو

بهش بده اینجوری سورپرایز میشه

لطفااا همگی امضا کنن سایت این پایین قرار میدم👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                           https://www.karzar.net/136819
چجوری سوپرایز کردی؟

تو جعبه هدیه ی پستونک و گذاشتم دادم بهش گفتم باز کن باز کرد متوجه نشد چون اصلا قصدشو نداشتیم بعد جواب ازمایش و با ی متن بهش دادم لحظه ی اخساسی بود گریه کرد و اینکه حتما ازش فیلم بگیر 

عزیزم هیچوقت نگو خوشبحال کسی

میگم چون واقعا خوشبحالشونه... 

من تا سه ماه حتی به مامان خودمم نمیگم چون سقط میشن

ولی میگم خوشبحال اوناییکه با مثبت شدن بتا انقدر از، بدنشون مطمئنن که تو اینستا هم میزارن حتی.. این خوشبحالی داره.. 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
چرا ولی خب من صبح فهمیدم که همسرم سرکار بود

من باشم همین شب بهش میگم

من و همسرم از هم دوریم جمعه میرم میبینمش اگه تا جمعه پریود نشم بی بی میزنم اگه خدا بخواد و مثبت باشه همون شبش بهش میگن😍

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
میگم چون واقعا خوشبحالشونه... من تا سه ماه حتی به مامان خودمم نمیگم چون سقط میشنولی میگم خوشبحال اون ...

انشالله به زودی صاحب یه کوچولوی ناز بشین😘

چرا بی تابی؟هیچ چیز ابدی نیست....باور کن
من باشم همین شب بهش میگممن و همسرم از هم دوریم جمعه میرم میبینمش اگه تا جمعه پریود نشم بی بی میزنم ا ...

انشالله خدا بهتون بچه ی سالم بده

چرا بی تابی؟هیچ چیز ابدی نیست....باور کن
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792