2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره دارم

پس خودتم یا خانواده شوهر هستی یا خواهی شد

چنددرصد احتمال داره پدرومادرت تو زندگی برادرت دخالت کنن؟

خانواده شوهرت همینجورن،هیچ پدرو مادری نمی‌خواد زندگی پسرش ازهم بپاشونه

ایراد تو شوهر خودت پیدا کن 

اون اگه شعور متاهلی داشته باشه می‌دونه چه جوری زندگیش جمع کنه اگه نداشته باشه از خانواده بگیر تا دوست و رفیق و هرزه خیابونی همه براش تصمیم میگیرن

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
طبق قانون دختر تا ۷ سالگی پیش مادرشه حضانت شوهرت هیچ کاری نمیتونه کنه بگو خودت میتونی ۴ سال بری بااو ...

پدرشوهرم اشنا زیاد داره  نمیذاره بهم بدن شوهرمم میگه نمیذلرم حتی قیافه شم ببینی

خ‌وب باسه حالا ک شعور نداره تکلیف دخترم چی میشه

ذهنیتت از رو خانوادش بردار بزار رو شوهرت ،واقع بین باش به نفعته باید خانواده شوهرت بیاری تو تیم خودتت

مطمئن باش شوهرت به غلط کردن می‌افته 

اشتباه همه ما زنها اینه که جلو خانواده شوهر گارد میگیریم ،نمیدونیم اونا قوی ترین پشتوانه هستن برا آدم کردن شوهر نفهم

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
اینطور نیس ۹۰ درصد رای پسرو به عروس نمیدن و الکی جلوش فقط خوبن

چون همون اول عروس با بی سیاستی خانواده شوهر نقطه مقابل  عشق و حالش میبینه 

مردها ببینید به عنوان داماد چه سیاستی دارن

جوری رفتار میکنند کل خاندان زن تو مشتشون‌دارن 

بدست آوردن این موقعیت سخته ولی ماندگاره