2777
2789
عنوان

اومدم مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 33 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

زیارتتون قبول باشه التماس دعا عزیزم 

میشه دعاکنی خوب بشم مریض شدم 

از ته دلت برام دعاکن 

یا امام رضا😭

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
شب حرم غلغله میشه

درسته شلوغه ولی نصبت به صبح و بعدازظهر خلوت تره.دیشب حرم بودم درسته شلوغ بود ولی راحت تونستم زیارت کنم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

سلام 🧡😘زیارتت قبول عزیزدلم💙🩷الهی بیای تاپیک کربلا رفتنو بزنی💖🩵💙🩷

من زهرام نامزدم هم سرطان خون داره هم ام اس از ۲۷ تیرم بخاطر عمل عصب کمرش نمیتونه راه بره میشه لطفا دعاش کنید؟ منم به نیتتون زیارت عاشورا میخونم

زهرا سادات💛

التماس دعا 

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
درسته شلوغه ولی نصبت به صبح و بعدازظهر خلوت تره.دیشب حرم بودم درسته شلوغ بود ولی راحت تونستم زیارت ک ...

قبول باشه ایشالا بسلامتی...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
میشه برام دعا کنی .ممنون .دما چند درجه اس الان ؟

چشم.حتما.

۳۶ درجه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

زیارتت قبول عزیزم ، لطفا برا منم دعا کن 

من اسفند اونجا بودم، خیلی توسل کردم به امام رضا ، نا انید هم نیستم ، اگه میشه لطفاشما هم  دعا کن واسم❤️

خدا صدای قلب های شکسته را می شنود🤍

زیارت قبول و واسه اونایی ک تا الان حرم نیومدن دعای ویژه بکن و دورکعت نمازم بخون به نیت اونا و دورکعتم به نیت ظهور امام عصر عج

کاربر آقام..خدایا نور ایمانت رو در قلبم پر نورتر کن و مرا آن ده ک آن به.....