2789
انقدر حالم یهو خوب شد انگار از قفس آزاد شدم 😂😂💃

بعد کات میفهمی با چه چندشی بودی🤣

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عشق چی کشک چی 😂😂سینگلی رو عشق الکی وقت خودم رو تلف یه آدمی که معلوم نیست واقعی میخوادم یا نه نمیکن ...

وای تبریک میگم به ایم درکت که انقدر میخندی افرین .👏👏

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

گهگاهی اینجوری میشه آدم بعد کاتولی امان از اون لحظه هایی ک دلتنگ میشی

دلتنگ کسی نمیشم که بی لیاقت 

کسی که بیشتر رابطه برام عذاب بوده تا خوشی 

الان فقط میگم کاش هیچ وقت وارد اون رابطه نمی‌شدم 

از این به بعد فقط آزادی بدون هیچ رابطه ای 😂💃

دقیقا الان چشام باز شده 😂😂

تجربی کسب کردی

واسه رابطه های بعدی زرنگ میشی😂😂💃🏻

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
وای تبریک میگم به ایم درکت که انقدر میخندی افرین .👏👏

وقتی آدم از یه زندون آزاد میشه خوشحال دیگه مگه نیست 😂

من الان اون آدمم هر چی روزا بیشتر از کات میگذره حس آزادی بیشتری دارم 😍

کات همینه یه چند روز بعد میگی حالم چقدر خوبه ولی دوباره....هرچند امیدوارم همین طوری حداقل شما بمونی

من همینجور میمونم چون هر چی فکر میکنم 80 درصد اون رابطه برام عذاب بود تا خوشی 

هر چی بیشتر میگذره حس آزادی بهتری دارم 

من همینجور میمونم چون هر چی فکر میکنم 80 درصد اون رابطه برام عذاب بود تا خوشی هر چی بیشتر میگذره حس ...

پس چه عالی

ایشاالله خوشبخت ترین بشی💜💜

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
نه دیگه اولین و آخریش بود 😂غلط کنم دیگه وارد رابطه های اینجوری بشم مثل آدم وایمیستم فقط ازدواج سنتی ...

آفرین 

درود😂

نه اتفاقا الان چشام باز شده میگم که غلطی کردم از اول وارد اون رابطه شدم 😂

عزیزم الان داعی نمیفهمی چی سرت اومده داری خودتوقانع میکنی🤣🤣

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم