2777
2789

شاعر میگه

ایوان نجف عجب صفایی دارد....

خوشا به سعادت شما 

ان شاالله قسمت همه آرزومندان 

ما رو هم دعا کن عزیزم 

شاید با دعای شما  ماهم آرزو به دل نمونیم

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم میشه برام دعا کنی من مادر بشمخیلی دلم شکسته داغونمهانیه❤️

من تمام پیامهارا توی حرم دارم میخونم و لایک میکنم.از جانب شما دارم باآقا حرف میزنم.انشاالله سال بزودی زودی زود خدا هدیه قشنگشو یهتون بده.

سلام عزیزم... سلام منم به اقا برسون... انشاالله یه روز روزی همه مون بشه... زیارت از نزدیک... اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

👈👈👈لینک کانال تجربه های عالی طبی تنها مسیر.... https://eitaa.com/joinchat/1953170230Ca03c27ccdc👉👉👉  روی لینک نگه دارین ابی میشه... یا درخواست 🤝 بدین براتون لینک بزارم👎👎

مهران۸

هشت هزار دینار

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

الان از حرم اومدم بیرون یاد تک تک دوستان بودم.عزیزانی که واسه خونه،فرزند،ازدواج،کار،سلامتی و خصوصا فرج امام زمان التماس دعا گفتن،یکی یکی ازجانبشون سلام دادم

الان از حرم اومدم بیرون یاد تک تک دوستان بودم.عزیزانی که واسه خونه،فرزند،ازدواج،کار،سلامتی و خصوصا ف ...

ممنون 

برام دعام كن خدا خودش بازاقا خبر از دل پر دردم دارن 

لذت ببر استفاده كن 

سالهاس در حسرت دوباره رفتنم اما لياقت ندارم

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
نجف بودم دیشب کوفه حالا هم توی مسیر پیاده روی.

هوا چطوره 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند