بچه ها دارید یک زن و؟؟ دیدین چقد محیطش خرابه😬😬 از وقتی اونجا عضو شدم کلی فحش و حرفای رکیک ... یاد گرفتم😑😅😅 ایشالا قربون نی نی سایت بره اینجا خدایی محیط خوبی داره
هر چه اید به سرم باز بگویم گذرد حیف ازین عمر که با می گذرد، میگذرد 💔💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوشبختانه شما بهشت میرید😂 من تازه همین دوهفته پیش یه فحش جدید از دهه نودی ها یاد گرفتم که خیلی خیلی ...
ب مام یاد بده ممد خطری
جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه میبینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم میکند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قویتر میشوم، نه جا میزنم، نه کم میآورم، میایستم و ادامه میدهم دوام میآورم و موفق میشوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃
جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه میبینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم میکند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قویتر میشوم، نه جا میزنم، نه کم میآورم، میایستم و ادامه میدهم دوام میآورم و موفق میشوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃