2777
2789
عنوان

اپلیکیشن یک زن😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 36 پست
واقعا نيازه مني كه بجز كثافت و بيشعور و پدرسگ و توله سگ فحش ديگه اي بلد نيستم

از هر ده کلمه حرفشون سه تاش اسم اندام جنسی خانم و آقاست 🤦🏽‍♀️

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نيازه مني كه بجز كثافت و بيشعور و پدرسگ و توله سگ فحش ديگه اي بلد نيستم

خوشبختانه شما بهشت میرید😂

من تازه همین دوهفته پیش یه فحش جدید از دهه نودی ها یاد گرفتم که خیلی خیلی خیلی حرف زشتی هست😂💀

چرا نمیمیری میگن خوبا زود میرن😏
خوشبختانه شما بهشت میرید😂 من تازه همین دوهفته پیش یه فحش جدید از دهه نودی ها یاد گرفتم که خیلی خیلی ...

ب مام یاد بده ممد خطری

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

خوشبختانه شما بهشت میرید😂 من تازه همین دوهفته پیش یه فحش جدید از دهه نودی ها یاد گرفتم که خیلی خیلی ...

به جای پلکیدن بین خانوما بهتره بری یه حرفه یاد بگیری  در آینده به کارت میاد

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
اگه اینجا بگم حکمم اعدامه😂

تهش تعلیق میشی

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃