راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من جای دوستت باشم باهات قطع رابطه میکنم چون زندگی هرکس برا خودش ربط داره
خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
زندگی هر کسی به خودش مربوطه یکی زود ازدواج میکنه یکی دیر یکی زود بچه دار میشه یکی دیر به دیگران مربوط نیس من ک اصن یکی بخواد راجبه زندگیم اینجوری نظر بده قیدش رو میزنم
بخاطر حرف من نه، کلا پرسیدم ازت، چرا نتونه سقط کنه؟
چون هیچ دلیل منطقی نداره.دوم اینکه شما از دید یه نفر دوم داری میگی جای اون نیستی مادر نیستی اون به بچش وابستگی پیدا کرده و دلیلی برای این کار نداره.سوم اینکه این یه مسئله شخصیه بع کسی حتی پدر مادر آدم مربوط نمیشه.
اون موقعها که ۲۵اینا بودم بخاطر تنبلی تخمدانم ازمایش اینا دادم هنوز دارمشون. جدیدا هم ازمایش دادم. زمین تا اسمون فرق دارن. همون روزا دکترای زنان میگفتن بخاطر تنبلی باید زودتر باردار بشی وگرنه زمان بگذره بدتر میشه. الانم که اکثر خانوما متاسفانه تنبلی دارن چه با علایم چه بدون علایم.