2777
2789
عنوان

براچی بیداری😁

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 83 پست
هییی اینم هست ولی باز پرستاری اینده داره ..شما دقیقن شغلتون چیه منظورم پرستار چی هستین؟

پرستار بیمارستانم

تو بخش ccu کار میکنم

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
هرکاری میکنم خوابم نمی‌بره گشنمم هس

وای منم گشنمهه 🚶😂

منم دیشب اصلا خوابم نمیبزذ از اخر یک ونیم شب بزورر خوابیدم😬

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان دارم دعا میکنم پرستاری قبول بشم جای تو باشم 🫠دعام کن

ایشالا به هرچی میخوای برسی

انسان در هرجایگاهی باز به بالاتر نگاه میکنه و میگه کاش اونجا بودم

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ایشالا به هرچی میخوای برسیانسان در هرجایگاهی باز به بالاتر نگاه میکنه و میگه کاش اونجا بودم

دقیقا من قبلا ی چیز دیگ میخواستم دنیا انقدر باهام بد تا کرد که حتی جرئت اینو ندارم آرزو گنم پرستار بشم 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
وصل شده ینی یجوری اب میاد نمی یومد بهتر بود خیلیییی کم دوساعته دارم یه لیوان اب کشی میکنم

واییی خیلی بده ک...

شاید چند ساعت دیگه بهتر شه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم