2777
2789
از کجای سعادت اباد عزیزم؟ داروخانه یا مکمل فروشی؟

دارو خونه بود عزیزم اونورا داره شوهرم گرفته نمیدونم کدوم ولی پیداش میکنی

تیکرم فقط برای دل خوشیمه برام دعاکنید که منم مادربشم😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام این قرص یک مکمل چربی سوز ورزشی هستش و حتما باید با ورزش مصرف بشه و برترین چربی سوز حال حاضر هست ، خیییلی خوبه عوارض خاصی نداره فقط در اوایل مصرف تپش قلب دارین  و بهتره بدونین که مکمل های ورزشی چون برای ورزشکارا تولید میشه عوارضی نداره ودی این قرص هایز که شما مصرف می کنین با نام های اسلیم و جی سی و  مجیک اسلیم اینا بدنتون رو داغون میکنه و بیشترشونم در اروپا و امریکا منع فروش داره و جرم محسوب میشه فروشش

سلام عزیزم من مصرف کردم در دو هفته اول وزنتون حدود ۴ کیلو کم میشه که اب بدنه . کسی که مشکل کبدی و یبوست داشته باشه به هیچ وجه نتیجه نمیگیره از خوردنش . همراه با رژیم غذایی در یک دوره ۶۰ روزه حداقل ۸ تا ۱۵ کیلو کم میکنید من در دو ماه ۹ کیلو کم کردم البته کنار رژیم غذایی . قرصهای چربی سوز باعث میشه پرزهای معده از بین بره . ولی لاغری و تناسب اندام که بعد از رژیم و ورزش و مصرف قرص به دست میا  از نظر من ارزشش و داره 

من خووم مشکل کم کاری کبد و دارم . با خوردن یکروز در میان برگ سنا که ملین کنندست این قرصها رو مصرف کردم 

سلام این قرص یک مکمل چربی سوز ورزشی هستش و حتما باید با ورزش مصرف بشه و برترین چربی سوز حال حاضر هست ...

من دارم مصرف میکنم و ۳روز مصرفکردم همراه با ورزش،روز اول به شدت تمش قلب و سرگیجه و حالت تهوع داشتم ولی روز دوم بهتر شدم و روز سوم دیگه هیچ کدوم از اینارو نداشتم،قبل ورزش هم میخورم

سلام عزیزم من مصرف کردم در دو هفته اول وزنتون حدود ۴ کیلو کم میشه که اب بدنه . کسی که مشکل کبدی و یب ...

من شنیدم که باعث کار کردن بهتره روده میشه که🤔و اینکهآب بدن رو کم میکنه باعث لاغری صورت نمیشه؟

تا ورزش نکنی ،پیاده روی سریع،هوازی و دویدن ،کم کردن بشقاب و حذف چربی و قند و خودت رعایت نکنی هیچ اتفاقی نمی افته ،خودم الکی وزنم رفته بالا ،یه دوره کامل خوردم دیگ آخراشه یه کیلو کم کردم فقط اونم بخاطر هوازی و رعایت خودم بوده وگرنه اینا فقط کلاهبرداری اصلی هم خریدم جای مطمئن

تا وقتی بدانید خدا با شماست مهم نیست چه کسی مقابل شماست