2777
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 21 پست
اونیکه کار اشتباهی کرده من نیستم شوهرمه چه خبره آخه اونم وقتی واسه من مایه نمیذاره من چیزی خواستنی م ...

ببین درسته الان شوهرت خودش تشکیل خانواده داده. اما هرکار کنی نمیتونی زحمتای پدرمادرتوجبران کنی چون قیمت نداره. جنگ اعصاب راه نندازی بهتره اعصابت بهم میریزه میری دکتر مسخرت میکنن کار به طلاق میکشه. اونم عین خیالش نیس میره با یکی دیگه عروسی میکنه. 

..

ببین درسته الان شوهرت خودش تشکیل خانواده داده. اما هرکار کنی نمیتونی زحمتای پدرمادرتوجبران کنی چون ق ...

میدونه چی اذیتم میکنه 

حس میکنم حتی شوهرمم منو نمیبینه و بهم بی توجهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ۷۵ سال تولدته باید بگم خواهرجان برای سن من و شما دیگه این ماهگرد خیلی عجیبه!

سالگرد رو باید جشن گرفت اما ماهگرد رو ول کن توروخدا. منم زمان زیادی نیست ازدواج کردم اما ماهگرد و روزگرد و ساعت گرد نداریم😁🤦‍♀️

درباره تولد مادرشوهرتم همسرت باید مشورت میکرد اما چون تازه ازدواج کردین طبیعیه که ندونه اینو. با زبون خوش و ارامش بهش بگو. ایشون تو همه این سالها مجرد بوده و همینجوری هدیه میداده الان باید یاد بگیره با خانمش مشورت کنه اول

خسته شدم میترسم کم بیارم

عزیزم اولشه و طبیعیه این حس و حالت

تا با زندگی متاهلی کنار بیای

تا بتونی روش های مهار مادرشوهر رو پیدا کنی یکم طول میکشه اما باور کن هرچی بگدره راحت تر میشه نه سخت تر

فقط از همین اول سعی کن اصلا با قهرودعوا حرفاتو نزنی

چون تو چشم شوهرت میشی دشمن خانواده ش

با پنبه سر ببر. و اینکه حتما با شوهرت صحبت کن تو موقعیت مناسب

که دیگه تصمیماتونو با مشورت هم باید بگیرین

باور کن اکثر زندکی ها اولش همین اندازه چالش داره اما خیلی زود درست میشه

امیدوارم خوشبخت باشین عزیزم❤

عزیزم اولشه و طبیعیه این حس و حالتتا با زندگی متاهلی کنار بیایتا بتونی روش های مهار مادرشوهر رو پیدا ...

ترس از اینکه بعدا بگم چرا به نشونه ها توجه نکردم چرا ادامه دادم چرا تحمل کردم و...تو وجودمه

ترس از اینکه بعدا بگم چرا به نشونه ها توجه نکردم چرا ادامه دادم چرا تحمل کردم و...تو وجودمه

عزیزم توجه کردن الان چیزی رو حل نمیکنه

معذرت میخوام که میگم اما این توجه زیاد رو باید دوران نامزدی به خرج میدادی الان باید یکم چشم پوشی هم کنی

بعد از عقد که دیگه اسم وارد شناسنامه میشه هم درسته باید به نشونه ها دقت کرد اما جدایی بعد از عقد با ۵ سال بعد عروسی فرقی باهم ندارن! 

فعلا سعی کن اصلا به بچه فکر نکنین تا کاملا مطمئن شی از همه چی! البته به نظرم اینکارو همه زن و شوهرا باید اول ازدواج انجام بدن تا کاملا همدیگه رو بشناسن و مطمئن شن

هیچ چیزی رو هم تو زندگیت تحمل نکن. تحمل کردن ادم رو نیست و نابود میکنه. اما تمام تلاشت رو برای درست کردن مشکلات بکن

اما این درست کردن با زور و دعوا نمیشه ها. با سیاست باید حلش کنی عزیزم. شوهرت رو با زبون خوش به راهی که میخوای بیار. مادرشوهر هم کم کم خودش دست و پا و زبونش رو کوتاه میکنه از زندگیتون.