2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب حالا بوگو ببینم چرا کات کردین؟😂

همه چی رابطمون خوب بود .حتی اخرین چتامون خودشم میگفت مرسی ازت که انقدر خوبی و این چرت و پرتا

دو روز پیام نداد بعد اخرین چتمون 

گفتم این یعنی آلارم کات . خودم پیام کات فرستادم .سین نمیزد . دو روز گذشت اخرین بازدیدشم لست سین ریسنتلی بود. گفتم شاید بلایی سرش اومده . پیام دادم گوربابای رابطع خودت خوبی زنده ای. بهم گفت شوهر خواهرم فوت شده و زندگیم بگ... رفته و شب و روز صدای گریه خواهرمو میشنوم و ...

منه ساده هم باور کردم و کلی ناراحت شدم و همدردی کردم .اخر گفت حالم اصلا خوش نیست ببخشید باید برم . شش هفت روز سعی میکرد با روزی یدونه دوتا پیام بگم به یادتم ناراحتی تو ناراحتی منم هست و این حرفا

تا اینکه دیدم اصلا سین نمیزنه. با یه ترفندی فهمیدم بله در طول روزچندین بار انلاین میشه ولی سین نمیکنه پیامای منو که چقدر نگرانش بودم. همونجا کلی فحش دادم و بلاک . گویا خیانت کرده

همه چی رابطمون خوب بود .حتی اخرین چتامون خودشم میگفت مرسی ازت که انقدر خوبی و این چرت و پرتادو روز پ ...

نمیدونم چرا بعضی از پسرا این طوری میکنن😐😑

چند وقت تو رابطه بودین؟

چی بگم والا
نمیدونم چرا بعضی از پسرا این طوری میکنن😐😑چند وقت تو رابطه بودین؟

دو ماه 

دو ماه که اوج احساسات بود اینطوری کرد . فکر کنم به یکسال میرسید صدبار بهم خیانت کرده بود

اشکالی نداره عزیزم فکر میکنی کی ضرر میکنه

خودش ضرر کرد 

ولی اینا مهم نیست .اینکه چرا به دروغ فوت شوهرخواهر اورده وسط  مضحکه برام. منکه پیام کات فرستاده بودم همونو سین میزد یا اوکی می‌گفت عین ادم جدا میشدیم . یک هفته من ناراحت بودم سر ناراحتی دروغین عن آقا