sohi_outlandish مدیر عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 30 عنوان حس ششم هست | مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 168 پست اگه کسی حس ششم قوی داره لطفا بگه 🥰 ساقه شکستن رسم طوفان است،تو نسیم با و نوازش کن .. 1403/05/22 | 23:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samirnasdf عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 1584 موهات قهوه ای کم رنگه چشماتم قهوه ایه ولی حاله های کم رنگی هم توش هستش تقریبا درسته کی وارد میشم؟
spspspspsp عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 467 با کراشم حرف نمیزنم یا نمیبینمش ؟فراموشش میکنم ؟عشق آتشین تجربه میکنم؟ اره حرف میزنین ولی عشق واقعی رو درون کراشت تجربه نمیکنی و شاید اون فردو کم رنگ کنی از زندگیت اما فراموش نمیکنی
sohi_outlandish مدیر استارتر عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 30 اره باردار میشی بعد از رد شدن از مراحل سخت زندگیت یعنی خیلی دوره ؟ آخه یه اتفاق خیلی بدی واسمون افتاد که خدارو شکر ازش عبور کردیم ساقه شکستن رسم طوفان است،تو نسیم با و نوازش کن ..
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15735 حدود دوسال یا سه سال دیگه اره به خیلیا کتابت درس بزرگی میده واقعا 😍۲.۳سال 😭من خیلی احساس تنهایی میکنم اخه یعنی کسی پیشنهاد نامیده یا خوشش نمیاد ازم ؟واون حرفه ای ک باهاش موافق نیستن انجام میدم واز پسش برمیام وموفق میشم ؟
zizi_zeinab عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 2070 اره حرف میزنین ولی عشق واقعی رو درون کراشت تجربه نمیکنی و شاید اون فردو کم رنگ کنی از زندگیت اما فرا ... فرهنگیان قبول نهایی میشم؟
sohi_outlandish مدیر استارتر عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 30 اره حرف میزنین ولی عشق واقعی رو درون کراشت تجربه نمیکنی و شاید اون فردو کم رنگ کنی از زندگیت اما فرا ... میشه حست نسبت به رابطه همسرم با من بگید ؟ ساقه شکستن رسم طوفان است،تو نسیم با و نوازش کن ..
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15735 اره حرف میزنین ولی عشق واقعی رو درون کراشت تجربه نمیکنی و شاید اون فردو کم رنگ کنی از زندگیت اما فرا ... یعنی حرف میژنم باهاش واقعا اونکه اصلا ریپلای نمیکنه یا حتی لایک نمیکنه چطور حرف میزنیم ؟خیلیم کم خوشش نمیاد ؟فکر میکنه چطوریم؟کی باهاش حرف میزنم ؟
nadiiiiiiiiiiiiiii عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 251 علیرضا ممنونم میشه بگی شغلش چی هست چجوری آشنا میشم باهاش؟
spspspspsp عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 467 یعنی خیلی دوره ؟ آخه یه اتفاق خیلی بدی واسمون افتاد که خدارو شکر ازش عبور کردیم انقدی دور نیستش ولی باید مرحله سختی از زنذگیتون بگذره حس و وجود سختی هنوز هستش
spspspspsp عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 467 واقعا 😍۲.۳سال 😭من خیلی احساس تنهایی میکنم اخه یعنی کسی پیشنهاد نامیده یا خوشش نمیاد ازم ؟واون حرف ... از افراذ نزدیک فامیل یا خانواده یکی هستش که خیلی دوست داره ولی نمیتونه بگه و اره موفق میشی و همه حرف فامیل دربارت سخن میگویند
sohi_outlandish مدیر استارتر عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 30 انقدی دور نیستش ولی باید مرحله سختی از زنذگیتون بگذره حس و وجود سختی هنوز هستش میشه بگی همسرم نسبت به من چه حسی داره ؟ ساقه شکستن رسم طوفان است،تو نسیم با و نوازش کن ..