2777
2789
یعنی خودش دیگه پیام نداد و تو هم ندادی؟مال منم دو روز پیام نداد. خودم پیام کات فرستادم .سین نمیزد.اخ ...

من نه اصلا پیام ندادم اگه منو بخواد

خودش پیام میده

خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد/خواهان کسی باش      که خواهان تو باشد❤
یعنی خودش دیگه پیام نداد و تو هم ندادی؟مال منم دو روز پیام نداد. خودم پیام کات فرستادم .سین نمیزد.اخ ...

چقد نامرد وسنگدلن خدا

لعنتشون کنه من هنوز دلتنگش

میشم 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد نامرد وسنگدلن خدالعنتشون کنه من هنوز دلتنگشمیشم 😔

کسی که بتونه دوروز سه ذوز ازت بیخبر باشه سه قرن هم میتونه پس به امید برگشتش نباش . تازه برگرده هم دوباره میره یهو بی دلیل

کسی که بتونه دوروز سه ذوز ازت بیخبر باشه سه قرن هم میتونه پس به امید برگشتش نباش . تازه برگرده هم دو ...

یکماه ک رفته...

توروخدا بندازش دور از ذهن و قلبت الکی که نرفته . اون سرش با کسی گرمه

سخته واقعا باورم نمیشه که رفته

بدجور دلمو شکوند..😔

یکسال ونیم

لعنت بهش واقعااا

یک سال و نیممممم از عمر و انرژی و جوونی یه دختر گرفت که اخرش بدون دلیل بذاره بره ؟ یکسال و نیم خاطره و دوست داشتن  همش کشک ؟ وای خدا پسرا چرا انقدر اشغال شدن . بخدا اینا بدرد زندگی مشترک نمیخورن . تو زندگی مشترک مخصوصا تو سختیا یه زن نیاز به حامی داره .اینا حامی میشن بنظرت برای ادم؟  حداقل حداحافظی میکرد . میدونی چرا خداحافظی نکرد ؟ چون هر وقت دوراشو زد و دید بهتر از تو پیدا نمیشه بتونه برگرده

لعنت بهش واقعااایک سال و نیممممم از عمر و انرژی و جوونی یه دختر گرفت که اخرش بدون دلیل بذاره بره ؟ ی ...

نمیدونم چقد این مردا میتونین 

بی احساس و سنگدل باشن ک اینجوری

بزاره بره شاید روش نشده حرفی بزنه

چون مادرش با ازدواج ما مخالف بود

نمیدونم چقد این مردا میتونین بی احساس و سنگدل باشن ک اینجوریبزاره بره شاید روش نشده حرفی بزنهچون ماد ...

اره این پسرای سوسول و بچه ننه و مامانی باید از زندگی ادم گم شن برن

بدرد زندگی مشترک نمیخورن

ادم اگه حسش واقعی باشه کل جهانم مخالف باشن باز توجهی نمیکنه و هرکاری میکنه بهش برسه 

شاید هم روش نشده خداحافظی کنه ازت در هرحال مطمئناً یه ادم بهار و لایق تر تو زندگیت میاد 

اره این پسرای سوسول و بچه ننه و مامانی باید از زندگی ادم گم شن برنبدرد زندگی مشترک نمیخورنادم اگه حس ...

ممنونم از دعای قشنگت 

انشالله بتونم فراموشش کنم