2777
2789
عنوان

سه دونگ خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 52 پست
بعدا به نامت میکنم همه اینا حرفه و گول زدن کارش تموم شد خبری نیست مگر اینکه پول و بهش ندی تا توی محض ...

اره منم قبول ندارم وقتی ی بار گولم زده دفعه دومم میتونا اینکارو کنه

شما بگو مهریه و شرط ضمن عقد به چه صورت نوشته شده تا بهت بگم چیکار کنی

نوشته شده ک هروقت خونه خریده شد سه دونگ خونه بنام من میشه ولی این شرط قانونی نیس خوده عاقد ب همسرم گفته بوده چون تاریخی تعیین نشده ینی ننوشته ک مثلا تا یکسال اینده خونه میخرن و بنام خانم میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نوشته شده ک هروقت خونه خریده شد سه دونگ خونه بنام من میشه ولی این شرط قانونی نیس خوده عاقد ب همسرم گ ...

عزیزم عاقد چی سردرمیاره وقتی نوشته شده یعنی زمان نداره هرزمان که خونه بخرید باید سه دنگ برای تو بشه چون از قانون سر درنمیاری داره گولت میزنه

من خودم رشتم حقوقه و اینکه کلی تجربه تو این موارد دیدم همه اینا حرفه وقتی نوشته شده و امضا کرده و شاهد بوده یعنی تموم و اینکه مهریه ات هم اگه سکه باشه سرجاشه اتفاقا خوبه که زمان نداده چرا اگه می‌گفت توی دوسال خونه بخرم به نام بشه و تو این دوسال نمی‌خرید سال سوم می‌خرید بهت نمی‌رسید ولی تایم نداره هر زمان بخره میرسه و هر تعداد البته اگه تعداد مشخص نشده باشه 

من خودم رشتم حقوقه و اینکه کلی تجربه تو این موارد دیدم همه اینا حرفه وقتی نوشته شده و امضا کرده و شا ...

جدی رشته شما حقوقه؟

برم دفترخونه بهم میگه شرطم قانونی هست یا نه؟

آخه عقدنامه دست پدرمادرمه دقیق یادم نیس چی نوشته شده بود ولی میدونم ک تاریخ نداره

جدی رشته شما حقوقه؟برم دفترخونه بهم میگه شرطم قانونی هست یا نه؟آخه عقدنامه دست پدرمادرمه دقیق یادم ن ...

بله .و اینکه از وکیل بپرس چرا چون از مرد ها همه چی برمیاد آدم دیدم رفته به عاقد گفته بگو اعتبار نداره تا زنش نفهمه چون خانوم ها زیاد کارای قانونی و نمیدوننن

بله .و اینکه از وکیل بپرس چرا چون از مرد ها همه چی برمیاد آدم دیدم رفته به عاقد گفته بگو اعتبار ندار ...

دقیقا همینطوره ممنون از لطفتون حتما اینکارو میکنم

امیدوارم حرف شما درست باشه وبتونم ب حق و حقوقم برسم

دقیقا همینطوره ممنون از لطفتون حتما اینکارو میکنمامیدوارم حرف شما درست باشه وبتونم ب حق و حقوقم برسم

امیدوارم به حقت برسی و طلا هاتو الکی از دست ندی اگه فروختی حتما خودت هم برو بگو نصف خونه مال منه چون طلامو فروختم حواست باشه 

یه راهکار هست طلا رو خودت بفروشی بیاد به حسابت

پولو که میزنی به حساب شوهرت بنویسی به عنوان قرضه

ولی خب اگر بخوای به زندگی با شوهرت ادامه بدی ازش نمیشه استفاده کنی

امیدوارم به حقت برسی و طلا هاتو الکی از دست ندی اگه فروختی حتما خودت هم برو بگو نصف خونه مال منه چون ...

طلاها رو ک باید بفروشم ولی خب باید خونه بنامم کنه

من ازاین ناراحت بودم ک سرمونو کلاه گذاشتن چون خیلی چک و چونه زدن

آخرشم بخواد اینجوری بشه خیلی زور داره