2777
2789
بین رشته انسانی و تجربی موندم توروخدا کمکم کنید بگید کدوم رشته برم دارم دیوونه میشم

باید ببینی نقطه قوتت تو کدوم یکی بیشتره

هیچ رشته ای نیست که کلا آسون باشه مگر اینکه خوده آدم بسخیال باشه و براش مهم نباشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم بستگی به خودت و علاقت به یادگیری درس داره من که به صورت خودخوان میخوندم و اینم بگم بعضیا توی این درسا سریع مطلب رو میگیرن ولی بعضیا یکم زمان میبره تا یادبگیرن درس فیزیک و ریاضی اینطوریه که فقط با دیدن آموزش و فیلم یاد نمیگیری بلکه باید خودتو درگیرش کنیییی!!!!

پار هرچی که درست بود موندم ، حتی اگه تنها موندم 🙂

من ورودی دهمم رشتم تجربی بخاطر ریاضی خیلی میترسم میخاستم برم انسانی خانوادم نزاشتن واقعا امسال ریاضی ...

خب چرا خانوادت میگن تجربی ؟

رشته تجربی رو خانواده ها فقط بخاطر پزشکی و اینا بچه هاشونو می‌فرستن اگه واقعا علاقه نداری همین فردا برو انسانی بنویس چون اگه الان هم نری سال بعد مجبوری تغییر رشته بدی چون دوسش نداری 

باید ببینی نقطه قوتت تو کدوم یکی بیشترههیچ رشته ای نیست که کلا آسون باشه مگر اینکه خوده آدم بسخیال ب ...

ببین توی دانشگاه رشته های کدومشو بیشتر دوس داری

اگه میخوایی با درس خوندن یه جایی برسی خب باید این یه سال رو درس بخونی و در نهایت توی همین رشته دبیرستان ، برای دانشگاهت و در امتدادش هم شغل آیندت رقم بخوره

من ورودی دهمم رشتم تجربی بخاطر ریاضی خیلی میترسم میخاستم برم انسانی خانوادم نزاشتن واقعا امسال ریاضی ...

منم خانواده ام گزراش دادن برو تجربی انسانی بدرد نمیخوره از ریاضی واقعا میترسم 

منم از ریاضی خیلی میترسم ولی خانواده ام گیر دادن برو تجربی میگن انسانی به درد نمیخوره 

خب چرا خانوادت میگن تجربی ؟رشته تجربی رو خانواده ها فقط بخاطر پزشکی و اینا بچه هاشونو می‌فرستن اگه و ...

نه ریاضی دوست دارم نه شیمی نه فیزیک فقط یکم زیست علاقه به پزشکی و دندون هم اصلا ندارم حتی یه ذره اصلا محیط بیمارستان هم یذره نمیتونم تحمل کنم فقط یکم به داروسازی علاقه دارم که بازهم شیمی دوست ندارم درسای انسانی رو خیلی دوس دارم میخوام وکیل باشم ولی مامانم میگه نه همه میرن وکالت همه بیکارن خیلی خسته شدم😭

نمونه هم تجربی قبول شدم دیگه بدتر شده مامانم یکم نرم شده بود رشتمو عوض کنه الان میگه اصلا

هرچقدر بهش میگم من قراره برم تو اون رشته درس بخونم میگه نه من بچمو میشناسم تو انسانیو نمیتونی تحمل کنی

بین رشته انسانی و تجربی موندم توروخدا کمکم کنید بگید کدوم رشته برم دارم دیوونه میشم

ببین عزیزم وارد دبیرستان میشی لطفا بخاطر نمره های ۱۹و۷۵ یا ۱۸ خودتو ناراحت و افسرده نکن لطفا دوران پر استرسی برا خودت ایجاد نکن وگرنه تاثیرش بعدا زندگیت به گند میکش من تو دوران دبیرستان کمال گراییم باعث شد افسرده بشم تو تیزهوشان درس میخوندم ولی میخاستم از همه بهتر باشم هی حرص خوردم استرس کشیدم تپش قلب گرفتم حمله پنیک میگرفتم مدرسه برام قابل تحمل نبود الان که دانشجو ام تاثیزات افسردگی روم هست حوصله هیچی ندارم نه کلاسا نه بیمارستان حالا تو بیمارستان حالم بهتره ولی کلا اذیت میشم وقتی که میریم برا اموزش بیمارستان از بس لرزش دست دارم که به سختی میتونم حتی استوتوسکوپ بگیرم پاهام لرزش داره نمیتونم ساعت ها رو پا وایسم دیگه همه چی برام حس بده افسردم نمیخام ادامه بدم این زندگیو از طرفی راه طولانیه و فرسودگی زیاد اثرات کنکور و دبیرستان منو به این روز انداخت 

پار هرچی که درست بود موندم ، حتی اگه تنها موندم 🙂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز