2777
2789
حرفه تون رو تا جای خوبی پیش میبرین اما نظرتون عوض میشه به خاطر شرایط و به حرفه دیگه دست می زنید

حس می‌کنم حست درسته واقعا 

کراشمم میگی 

ولینکع نویسندگی  همیشه ادامه میدم دیگه ن ممکنه کم وزیاد بشه ولی خودم اینطورمی حس میکنم

وای دقیقا اینطوریم من 😂ولی حداقل امتحانشم کنمم خوبه ؟باهاش موافقت می‌کنن بعدا؟درکل من موفق میشم؟ چو ...

مسیرتون پر از شکست حمایت ازتون نمیشه اما مقاومت میکنین و نهایتا میفهمین حق با اطرافیان بوده اما کارتون رو تا جای خوب پیش میبرین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس می‌کنم حست درسته واقعا کراشمم میگی ولینکع نویسندگی همیشه ادامه میدم دیگه ن ممکنه کم وزیاد بشه ول ...

ارتباطتون باهاش پر فراز و نشیب و عشق و نفرت هست اما خیلی ارتباط مهمی نمیشه و برای شما هم کم رنگ خواهد شد

نویسندگی رو ادامه میدین اما کمتر 

مسیرتون پر از شکست حمایت ازتون نمیشه اما مقاومت میکنین و نهایتا میفهمین حق با اطرافیان بوده اما کارت ...

وای واقعا 😔

چقد تو این کار میمونم ؟‌درآمد داره ‌کسی میاد ؟

من حس می‌کنم چون مودیم نظرم عوض میشه

ارتباطتون باهاش پر فراز و نشیب و عشق و نفرت هست اما خیلی ارتباط مهمی نمیشه و برای شما هم کم رنگ خواه ...

ولی اونکه اصلا ریپلای نمیکنه و حتی استوریامو لایک نمیکنه 

یعنی رابطه ای بین ما شکل می‌گیره؟🥹چطوری ؟

وای واقعا 😔چقد تو این کار میمونم ؟‌درآمد داره ‌کسی میاد ؟من حس می‌کنم چون مودیم نظرم عوض میشه

به کار بهتری و سوداوری رو میارین و این مسیر کمرنگ میشه براتون اما همچنان دست به قلم میمونید اما کمتر

ادم خوبی تو زندگیتون میاد و ادمای پوچ رو فراموش میکنین

ولی اونکه اصلا ریپلای نمیکنه و حتی استوریامو لایک نمیکنه یعنی رابطه ای بین ما شکل می‌گیره؟🥹چطوری ؟

در حد سلام و علیک و عشق و نفرت از سمت شما شکل میگیره یک طرفه و کم کم فراموش میکنید و براتون مهم نخواهد بود

در حد سلام و علیک و عشق و نفرت از سمت شما شکل میگیره یک طرفه و کم کم فراموش میکنید و براتون مهم نخوا ...

وای دقیقا تو این کودک الان خودم میسازم بعد یهو میگم ولش اصلا اون بهم فکر نمیکنه 

ولی اینروزا فراموش کردم 🙂

خیلی حست درسته