2777
2789
عنوان

جلل الجالب...

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 192 پست
من سمنانم.شهراخلاق.  البته ازدواج کردم اومدم این شهر. دیدم شعارشون اینه.  شهرخودم گرگانه

عشقه گرگان مخصوصا گنبد عاشق تركمن هام😻❤️

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگم ممکنه یکی ببینه ناراحت شه وای در کل فساد هم توی مشهد خیللی زیاد شده😑هیچ شهر دیگه ای به اندازه ...

اره اره قبول دارم کاسب ها و مغازه دارهاشون هیزن.اصلا انصاف ندارن تاجایی که بتونن میخوان از زائرومسافر بکنن.ولی من چندتا خانواده مشهدی میشناسم خیلی خوبن خیلی اصیل و بافرهنگن.خوب و بد همه جاهست اما توقع نداشتم تو شهر امام رضا این حرکت هارو ببینم

اگر تکیه گاهت خدا باشد زمین نخواهی خورد
عزیزم خوب چون یه شهری هست که از همه نظر مهاجر پذیره اینجوریه وگرنه مردم خودش با اصالتن الا ن تهران ...

اتفاقا یه ویژگیایی مخصوص همین بااصالت هاست که البته نزدیکان خودم هم مستثنی نیستن چه بسا منم این خلق رو داشته باشم ولی خیلی مراقبم اینطوری نشم

مهاجرا که حسابشون جداست

من تبریزم

اینجا یه روستا داره به اسم کجوار کجا آباد هم میگن بهش.معروف به چین کوچک.

همیشه برام سوال بود چرا چین کوچک؟؟!!!

یبار با همسرم رفتیم اونجا.آقا همه یه سوله درست کردن کارگاه راه انداختن هر چیزی که از ذهنت بگذره میسازن و به شهرهای بزرگ میفرستن.از اجاق گاز و یخچال گرفته تا لوازم خانگی خرد و ریز.

خلاصه جالب بود برام که یه روستا خیلی از مارکای شناس لوازم خانگی میسازه و شهرهای بزرگ ازش میخرن

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
من تبریزم اینجا یه روستا داره به اسم کجوار کجا آباد هم میگن بهش.معروف به چین کوچک. همیشه برام سوال ...

چ باحال 😂😂خوشبختم چن ماه پيش منم تبريز بودم طرفاي باغميشه خونه دوستمون

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
یکی از شهرهایی که عاشقشم تبریزه و عمین طور اردبیل خیلی خوش اخلاق و خون گرم هستن و مردهای چشم پاکی ...

😳😳😳😳😳😳😦😳😳😳