2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

‌کتی تورو میخواد بگیره ؟ جواب مثبته ؟  بیارم ناپلئونی ررر؟😅😆

بیار ولی کتی گفته باشم از این ببعد مقنعه چونه دار مشکی سرت میکنی لباس قرمزم نمیپوشی 

آی ام مادر شوهر بدجنس

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
😃 کجام عجیبه لی لی بلااااا

همون دیگه با من بحث نکن😁😁

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
خیلیم خوبو جذابه فاز تو چیه حس کردی ملکه ای یا واقعا اسمت ملکه است😂😂😂

😂😄😂😁😄😄

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.
اسم من چی بچها

خیلی درازه😁

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
باچع 😅😆😄  ی عروسی افتادیم

چی چی عاطی جون خودت میبری و میدوزی فقط شیرینی زبون یا کشمشی!!!

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
😲😅😆  کتی بوگو نهه

عاطی من که تو رو خیلی میدوستم 

کتی عروس گللللم بیا پیش خودم بشین