2789

حالا جدای از اسم عکس پروفایل رو بگید من به نظرم پاریس و کتی و ببعی و یگانه عکساشون همش جلو چشم

عاطی رم دوست دارم چون تاریخ سالگرد ازدباجش با تولد پسرم یکیه. الهه ام که میخواستم واس پسرم بگیرم اما قبول نکرد

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسم کاربری خودت😀

خودت عجیبی همش lوi😃

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

من چی عق وجقه ?

تریاک هم بود       

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
شما یک‌سری تو تاپیک‌من،نظر گذاشته بودین.وقتی اسمتون را خوندم.گفتم،اینکه مرده. بعدا امضاتون را که خو ...

نخند. انقد فحش خوردم😂😢😢آخرش الهه گفت یه تو ضیح تو امضات بنویس

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
حالا جدای از اسم عکس پروفایل رو بگید من به نظرم پاریس و کتی و ببعی و یگانه عکساشون همش جلو چشم عاطی ...

من اول فک کردم پسری میخواستم بت حمله کنم که امضاتو دیدم  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....