2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 16884 بازدید | 39 پست

من ۱۲ هفته و ۱ هستم.

یه کم تهوع دارم.پوست صورتم افتضاح شده.پر جوش ریز و لک ...خودم حس می کنم زشت شدم. ازشیرینی بدم می یاد .شوری و یه کم ترشی دوس دارم.

به نظرتون جنسیت نی نی من چیه؟

سونو رفتی صدای قلبش اروم بود یا تند میزد؟

والا درس نفهمیدم به سونولوژیستم که گفتم چنده نگفت گفت مافقط اینو میگیم که نرماله یا نه بره دخترم اوایل بارداری بین ۱۳۰ تا ۱۴۰ بود ولی ازاواسط بارداری تا۱۷۰ میرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم حدس بزنین خاله ها 

سر پسرم تهوع داشتم بالا میاوردم ولی بعدش دیگه خوب میشدم از مرغ حالم به هم میخورد مخصوصا جوجه ... اصلا هیچی هوس نمیکردم ... خودم ترشی خورم ولی یادمه نه از ترشی بدم میومد نه شیرینی ... کلا هوسی نبودم ...ضربان قلبش 154 بود تو همه سونوها

الان تو هفته 7 صبحا زرداب بالا میارم ... غروب که دیگه افتضااااح ... همشم حالت تهوع دارم ...انقد زیاد که موندم چطوری تا عاخر سه چهار ماه صبر کنم.... از مرغ بدم میاد ... ولی خیلی هوسی شدم ... خیلی چیزا دلم میخواد که البته بعد خوردنشون پس میدم 😣.... بعد 5 روز عقب افتادن پری بتام بالای 17500 بود که مشکوک به دوقلویی بود ...ولی یهقل بود فسقلی .... توی 6 هفته و 2 روز قلبش میزد و 120 بود ...پرسیدم چرا پایینه دکتر گفت تازه شروع به زدن کرده ضعیفه جوجو ... دیگه اینکه لرزم میگیره سرمایی شدم ... ترشی ام دوس دارم .... به نظرتون دومی چیه ...ناخواسته پدرسوخته .. دیگه جاشو تو دلم وا کرده هر چی باشه

صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند 

سلام بچه ها منم ناخواسته بعد ده سال باردار شدم..البته یه پسر ده ساله دارم..دختر خیلی دوس دارم دیوانه وار عاشق داشتن دخترم..الان 14هفته تمام شده..هم صبح و هم عصر و شب حالت تهوع دارم گاهی صبح ها زرد آب بالا میاوردم.هم ترشی هم شیرینی دوس دارم ولی بیشتر هوس بستنی و حلیم با شکر فراوان میکنم..صورتم لاغر شده و اینکه جوش های زیر پوستی زیادی زدم..بین علائم دختر فقط مو پا و تست ابوعلی سینا میگه دختر بقیه پسر...میشه کمکم کنید حدس بزنید؟؟؟

اره والا

منم 10 روز قبل موعد با آزمايش فهميدم باردارم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

بعضي ها بودن با سونو تشخيص ميدادن با سونو 12 هفته هم ميشه ؟؟؟ كسي بلده؟

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
مال منم حدس بزنین خاله ها  سر پسرم تهوع داشتم بالا میاوردم ولی بعدش دیگه خوب میشدم از مرغ حالم ...

گلم میدونم خیلی ازش گذشته امالطفا جنسیت بچتون چی بود

حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت