2777
2789
فقط با این افراد باید مثل خودشون پررو باشی ،مادرت بگه ما مسافرتیم و تلفنهاشون جواب ندید و اومدن درو ...

اگر میشد خیلی عالی بود مامانم بنده خدا خسته شده 

بهشون گفتیم مامانم دستش درد میکنه دکتر گفته باید تو شهریور (شهریور میخوان بیان)باید عمل کنه .بعد یکشون گفت مطمعنی عمل میخواد مال منم این شکلیه عمل نمیخواد بعد خودش از مامان من ۲۰سال کوچیکتره 😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد بی‌ملاحظه‌ن یاخدا

خیلی تازه الان کم شده 

قبلا دوران مدرسه من خواهرم موقع امتحانا میومدن میموندن خونمون اصلا درک این نداشتن ما درس داریم تازه مجبورمون میکردن ببریمشون خیابان بگردنمشون یا به مامانم دستور میدادن فلان غذا برامون درست کن یا ترشی میخوایم مامانم براشون درست میکرد خونه دو طبقه بود کل دو طبقه بهم میرختن میرفتن اصلا نگم براتون چه اوضاعی میشد برامون  فقط یکهفته باید خونه تمیز میکردیم هر دفعه هم میریم خونه مامان مامانم میگم بزار خودشون کار کنن تو کار نکن میخواد ظرف بشوره میگم نکن تو دستت درد میکنه اونا هم براشون مهم نیست مامانم غذا ددرست می‌کنه ظرفا میشوره اونا هم میشینن 

تنها راه همون که بگید قراره برید سفر تاریخ ندید بذارید حرکت کردند بگین که ما هم تو جاده هستیم من خود ...

اخ اخ خیلی سخته اگر مامان بابام قبول میکردن که اینطوری بگن عالی میشد میگن ناراحت میشن کلا برای خودشون اهمیت قائل نمیشن میگن طرف ناراحت نشه .مامانم دیگه این دفعه واقعا حوصلشون نداشت گفت بیاید بریم خونه فلانی یکی از فامیلامون که سالی دوبار میاد خونه ما یا مامان بزرگم با همه بچه هاش سه چهار روزی میمونه ولی ما تاحالا نرفتیم گفت بریم شهر اونا یکی دوروز بریم برگردیم برید خرید اونجا بهتره شهر ما خیلی گرونه همه چی بحث خریدم که شد من گفتم ما همیشه میایم شهر شما خرید میکنیم اصلا شهر ما لباسش خوب نیست یا از پیج میخریم که بیخیال بشن بیان خونه ما بعد سر شام دونفرشون که داشتن حرف میزدن میگفت من گفتم حوصلم سر رفته دیکه نمیتونم بمونم میگه بریم فلان شهر خونه فامیل (همون که گفتم سالی دوبار میاد) انگار چون حوصلشون سر میره باید بیان خونه ما

عزیزم برو سر کار این ندتی که هستن تا خودشون کارارو بکنن دیگه نمیان مادرتم که میگی نمیتونه

خودم میرم کلاس نیستم خونه ولی کلاسام بعدازظهر اگه از صبح بود خیلی خوب بود 

اخ اخ خیلی سخته اگر مامان بابام قبول میکردن که اینطوری بگن عالی میشد میگن ناراحت میشن کلا برای خودشو ...

والا تو این شرایط اقتصادی ضعیف مردم حوصله خودشون هم ندارند هزار مشکل سر آدما آوار هست بیشعوریه که یک جین آدم خراب بشن خونه های مردم  یک وعده بیان و برن باز میشه کاریش کرد 

خودم میرم کلاس نیستم خونه ولی کلاسام بعدازظهر اگه از صبح بود خیلی خوب بود

از صبحم بزن بیرون اصلا نمون ماهم یه فامیل داشتیم میومد ماهها میموند بعد من رفتم سر کار ودانشگاه تا شب دیگه دید کسی نیست گورش گم شد

مامان من رودربایسی میکنه متاسفانه برای همین همش مهمون داریم

رودربایستی نکنه وقتی اذیت هستند یا حداقل اومدن تعارف نکنید غذاهای ساده بذارید بگین بهشون شما که غریبه نیستید صاحبخانه اند یه هفته میمونن

خودمون همون شهر خونه داریم برعکسه هر دفعه میریم خودشونو خودشونو دعوت میکنن میان خونه ما

خونه رو بگید کرایه دادید یا واقعا کرایه بدید برین خونه اونا

منتظر...