2777
2789

من از کلاسمون الف شدم و میخوام این ترم ۲۴ واحد بردارم منتها چپن تعداد کمه فقط واسه من استاد نمیارن و باید مهمان بگیرم برم یه جای دیگه بخونم 

بنظرنون موافقت میکنن؟ چون دانشگاهم دوره دوروز باید برم و بیام میترسم بگن نمیشه 

خودم خیلی خیلی دلم میخواد ۲۴ واحد بزدارم تابستونم بردارم فقط بخونم تموم شه 

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

سعی نکن زودتر از بقیه درسی رو برداری 

چون اولین ورودی ها 

ببخشید موش ازمایشگاهین 

با بقیه پیش برو 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی نکن زودتر از بقیه درسی رو برداری چون اولین ورودی ها ببخشید موش ازمایشگاهین با بقیه پیش برو

اخه هرطوری شده میخوام شش ترمه یا هفت ترمه تموم کنم تعداد واحدمون کلا کم و سبکه 

هیچجوره نمیشه ینی؟

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
اخه هرطوری شده میخوام شش ترمه یا هفت ترمه تموم کنم تعداد واحدمون کلا کم و سبکه هیچجوره نمیشه ینی؟

رشتت چیه. اگ مهندسی زودتر از هشت نمیتونی هر دانشگاهی باشی 

اگر کارشناسی پیوسته میخونی 

و بقول خودتون اولین ورودی رشته هستید نه 

باهات همکاری نمیکنن

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
رشتت چیه. اگ مهندسی زودتر از هشت نمیتونی هر دانشگاهی باشی اگر کارشناسی پیوسته میخونی و بقول خودتون ا ...

مدیریت هستم

مدیریت هستم

اگر میخوای انتقالی بگیزی برو دانشکاه مقصد ببین اصلا باهات همکاری میکنن سر ۲۴واحد یا اصلا ترم تابستون دارن،معمولا باید خیلی دانشکاهش دانشجوهاش زیاد باشن،اگر اینجوری هست اونوقت انتقالی بگیر وگرنه نه