2777
2789
شوهرم اگر به حرفش گوش بدم و همش چشم بگم مهربون تر از خودش نیست همش محبت می‌کنه ابراز علاقه می‌کنهول ...

پس میشه با زبون.. مردا قلق دارن خانوماشونم بهتر از همه بلدشونن 

نمیدونم اینو از کجا شنیدم ولی وقتی مثلا شوهرت ی چیزی میگه  ک برخلاف میل توعه سریع جبهه نگیر و از فعلایی ک برخلاف جملشه استفاده نکن جمله خودشو با زبون خودت تغییر بده بهش القا کن  یا سعی کن توضیح بدی شرایطو ی اینجور چیزی همین ک همسرت مهربونه خیلی خوبهه واقعا بعضیا ک در هردو صورت اخلاق ندارن

من چیزی نمیخام...پتو ولم نمیده😂🤦🏻‍♀️البته پتو مسافرتی و...نمیشه...نمیتونماوضاع من واقعا خرابه

عجب عادته، وازه های اخری، نمی دونم چرا

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پس میشه با زبون.. مردا قلق دارن خانوماشونم بهتر از همه بلدشونن نمیدونم اینو از کجا شنیدم ولی وقتی مث ...

اره دقیقا 

.نمی‌دونم اسم همین اختلال روانی چیه 

دو قطبی ؟

اگر اشتباه نکنم 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
فکر نمیکنی زیادی داری حرف میزنی و اینجا جات نیست

اگر اشکال داره. شبتون بخیر ، راصی به ناراحتی کسی نیستیم

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
قربون نگاه قشنگت خاله جون ما یه خواهر و یه برادریم نبین من کوچولو موندم چون داداشیم حق منو خورده من ...

ننهههه😭دور قیافه خرتونننن بگردم منننن

خونهایی که چکیده...ما یادمون نمیره🖐🏻

قربون نگاه قشنگت خاله جون ما یه خواهر و یه برادریم نبین من کوچولو موندم چون داداشیم حق منو خورده من ...

خاله جون ؟؟؟؟؟؟

یعنی خاله ی سگه ؟ یعنی چی 😐

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

اره دقیقا .نمی‌دونم اسم همین اختلال روانی چیه دو قطبی ؟اگر اشتباه نکنم

این اختلال روانی نمیشه چون وقتی با حرفش اوکیی مهربونه این ی جوراییه انگار تو وجودشونه حرف حرف خودش باشه کسی حق مخالفت نداشته باشه بنظرم میتونی درستش کنی ب زمان نیاز داری

اگر اشکال داره. شبتون بخیر ، راصی به ناراحتی کسی نیستیم

لطفا ادا خوبا رو در نیار شما ها از همه بد ترین 

هیجا از دس شما مردا اسایش نداریم 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز