2777
2789
عنوان

میکرودرمال

| مشاهده متن کامل بحث + 3916 بازدید | 22 پست
اصن دست ک میزنم کافیه ی فشار کوچیک بیاری کنده بشه اینجوری احساس میکنم

اره یکیش گیر کرد به لیفم سریع در اومد .ترقوه قشنگه؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
کجاس یلحظه اس اولش امپول بی حسی بعدشم سوراخ میکنه بعد میکرو رو میزاره جاش

همه ی اینا تو یه لحظه انجام میشه😅 بیحسیش که با سرنگ انسولینه و سه قسمت بیشتر نیست اصلا نمیفهمی زده دستگاه پانچشم از وقتی که داره پانچ میکنه تا زمانی که میکرو رو نصب میکنه اصلا تایم نمیبره

حتما شما بعدش درست مراقبت نکردی یا پانسمان نکردی میکرودرمالت گرفته به جایی خونریزی کرده وگرنه حین کار اصلا اذیتی نداره خونریزیشم اگه باشه درحد چند قطرس، اگه پیرسینگ میکردی چی میگفتی دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه ی اینا تو یه لحظه انجام میشه😅 بیحسیش که با سرنگ انسولینه و سه قسمت بیشتر نیست اصلا نمیفهمی زده ...

ن عزیزم همش دو سه روز زدم از همون روز ک امدم خونه نگاه کردم اینجوری بود همون ک امپولو زد بعدش شروع کرد خون ریزی شدید داشتم برا بینی هم همین طور بود

ن عزیزم همش دو سه روز زدم از همون روز ک امدم خونه نگاه کردم اینجوری بود همون ک امپولو زد بعدش شروع ک ...

مطمئنی کارش اصولی بوده؟ به عنوان مدل رفتی یا همینجوری؟

باید برات درش بیارهبذاره خوب که زخمت ترمیم شد بعدا بزنی، زخمم بسته به بدن هر فرد ۱ الی ۲ ماه خوبه خو ...

شت لعنتی اونجوری یسال میکشه چسب بزنم ببینم فاصله زیاده بعید میدونم ولی فکنم فشار بیاد بره تو

مطمئنی کارش اصولی بوده؟ به عنوان مدل رفتی یا همینجوری؟

ن عزیزم پیش دکتر زیبایی انجام دادم کارش عالیه قبلن هم بینی ناف گوش پیشش رفتم خون ریزی اذیتش کرد فکنم براهمین نتونس 

همه ی اینا تو یه لحظه انجام میشه😅 بیحسیش که با سرنگ انسولینه و سه قسمت بیشتر نیست اصلا نمیفهمی زده ...

حین کار هیچی نفهمیدم هیچ اذیتی خم نسدم پیرسینگو زدمناف  ک با پماد بیحس شدم برا من چن قطره نیس سر بینیمم اونقد خون ریزی داشتم