2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وواقعا درد داررره؟؟؟از اون بی حسیا مگه نمیزنهههه

من خودمم جدا بیحسی میزنم ولی بیفایدس باید بتونی اون درد و تحمل کنی مو باید اززیشه سوخته بشه معلومه درد داره 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

۱۵ جلسه رفتی بعد شد سه ماه یه بار ؟😐

شما که لیزر رفتی باید بدونی دیگه،بعد از هشت جلسه میری تو شارژ و به ترتیب ما ه ها فاصله میوفته. جلسه پونزده رو رفتم

شما که لیزر رفتی باید بدونی دیگه،بعد از هشت جلسه میری تو شارژ و به ترتیب ما ه ها فاصله میوفته. جلسه ...

آخه می‌دونی دیرترین جایی که نتیجه میگیره بیکینیع خواستم بدونم بعد از هشت جلسه نتیجه رو دیدین که شارژ های بعدی شد ۳ ماه یه بار 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
آخه می‌دونی دیرترین جایی که نتیجه میگیره بیکینیع خواستم بدونم بعد از هشت جلسه نتیجه رو دیدین که شارژ ...

بعد از هشت جلسه رفتم تو شارژ یماه ونیم.بعد دوماه بعد سه ماه.چون موی ضخیم پایین بیکینی مونده ولی بالا نازک درمیاد کرکی هس ولی رشد داره ولی بقیه بدنم بهتر جواب داده فول بادی رفتم.درکل لیزر سالها باید بری انگار فاصله بندازی موها برمیگردن

بعد از هشت جلسه رفتم تو شارژ یماه ونیم.بعد دوماه بعد سه ماه.چون موی ضخیم پایین بیکینی مونده ولی بالا ...

ممنونم عزیزم

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت

بله من انجام دادم 

من با اشنایدرپلاس لیزر کردم واقعا عالی بود طی ۴ جلسه جواب گرفتم رولی بود ولی سری شخصی داشت و ‌کاملا بهداشتی بود

پوستم چند درجه روشن شد اصلا درد نداشتم و موهای نازکمم از بین رفت بدون اینکه ضخیم بشه قیمتشم به نسبت جاهای دیگه خیلی مناسب تر بود اپراتوراشون هم کلی برام وقت میذاشتن

اگر اصفهان هستید این مرکز لیزر رو بهتون پیشنهاد میدم

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶