2777
2789
عنوان

خواستگارم یه بچه داره اسکرین شات حرفامون

| مشاهده متن کامل بحث + 159576 بازدید | 953 پست
شما ها فقط تو مجازی شاخین در باطن کثیف و بد ذاتین همین شماها چشم دیدن خواهر برادرتون ندارید چه برسه ...

خب شما توی مجازی هم کثیف و بدذاتین که

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین اسی نمیدونم کامنت منو خوندی یا ن منم تو شرایط تو ازدواج کردم و گفت بچشو نمیاره ولی بعد ازدواج ...

گناه شما اینه عقلتون موقع ازدواج به کار نمیندازین و دنبال زندگی آماده یکی دیگه و پول طرف میرین والا آدم مجرد یا بدون بچه اگر عقل داشته باشه با یکی مثل خودش ازدواج میکنه عقل خودتون چی میگه یعنی زندگی تصمین شده هست کلا بچه طرف نیاد شاید ‌دریا مادر بچه مردن انتظارتون اینه حتما بچه بره پرورشگاه این که موقع ازدواج به همه جوانب فکر نمیکنید به عنوان آدم عاقل بالغ که خودش آماده ازدواج میبینه یک خانواده پدرمادر بچه و یک بچه نباید تاوان پس بده تاوان بی عقلیتون باید خودتون پس بدید 

عزیزم با طلاق پدر از مادر که بچه هم از پدرش طلاق نمیگیرهاون اقا تا بعد حتی روز قیامت و بعد مرگشم پدر ...

من بچه تو شکم ندارم وقتی نمیدونی طرف چ عذابایی کشیده بیخود نیا نظر بده دیگه بچه بچه پدرشه ب من ربطی نداره میخواست ازدواج نکنه بشینه بچشو نگه داره من له له ی بچه مردم نیستم ک منم اومدم با شوهرم ازدواج کنم زندگی کنم چرا باید نفر سومی تو رابطمون باشه عروقت بچرو ببینی عذاب بکشی این تو ذهنت تداعی بشه همش ک شوهرم با ی زن خوابیده ی شب این بچه اومده یا نکنه بخاطر بچش با مادرش در ارتباط باشه مادرش نگه داره دیگه شوهر کرده بچرو ول کرده من چرا زندگیمو بزارم پای بچه اون . حداقل انقد قص القلب نباش کسی ام بچه تو شکمش باشه بگی روزی خودتو بچت تو قضاوت کردی و بد حرف زدی مواظب باش قضاوتت ی روز دچار این مدل زندگی نشی ک بعد ببینم میگی هیچ حقی نداری . خدافظ لطفا ریپ نزن دیگه 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
خونه پدرش زمانی بود با مادرش زندگی میکرد وقتی مادرش قبولش نداره من چرا قبولش کنم وقتی خودم هنوز مادر ...

متوجه شدم که خونه برای شماست ولی همچنان اون پدر اون بچس و بچه شر حاصل طلاقه که باید بره کانون اصلاحو تربیت چون تربیت نشده و کسی براش وقت نزاشته البته همه بچه های طلاق هم اینطوری نیستن 

⁦→⁠_⁠→⁩

ایشالا بحق علی بسرت بیاد که اینجوری با بی رحمی پیام نذاری

ببند بابا خوبه اکثرا قهوه ایت کردن بازم از رو نمیری. خدا امثال تورو نصیب گرگ بیابون هم نکنه

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

افرین اسی نمیدونم کامنت منو خوندی یا ن منم تو شرایط تو ازدواج کردم و گفت بچشو نمیاره ولی بعد ازدواج ...

بخدا من اصلا حوصله بچه ندارم حتی خواهر زاده هامو نیمتونم تحمل کنم بخاطر طلاق و. سختی های زندگی قبلم دلم شکسته کم طاقت و دل نازک شدم دل مرده شدم 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم از وقتی اومدی عشق شکل پیدا کرد و مادر بودن شد شیرین ترین شعر زندگیم💞عشق کوچولوی من بیصبرانه منتظر گرفتن دستات و بغل کردنتم. تقریبا نصف راهو باهم اومدیم دخترکم هرچیم اذیت شده باشم می ارزه به لحظه ای که بذارنت تو بغلم🥺❤عاشقتم قلب مادر

من هیچ کمبودی تو زندگیم نداشتم عزیزم یکم حواستو جمع کن بعد نظر بده همین الانم خونه زندگی دارم خودم و ...

کسی که اینجوری حرف میز‌نه،نظر میده دقیقا وسط کمبود بزرگ شده.

حالا هر چقدر کمبودهاش رو بخواد پنهان کنه مشخص میشه.

یه نگاه به تاپیک‌هات بندازی می‌بینی دقیقا جذب پول و چیزهایی که نداشتی شدی که حالا اونم مهم نیست هر کسی دنبال چیزهای نداشته‌اش میره‌ ولی اینکه عقده‌های خودت رو سر یه بچه‌ی دیگه خالی کنی نشون دهنده‌ی ذات بد و خرابه.

ببین دختر جان

دایی من یه دختر داشت و زنش جدا شد و مهاجرت کرد.

یکی اومد توی زندگیش باهاش ازدواج کرد اولش می‌گفت نمی‌ذارم بچه‌ات رو بیاری و پول نده و نکن 

آخر داییم انداختش بیرون بچه‌اش رو بزرگ کرد.

بچه‌ برای آدم می‌مونه نه کسی که به خرج کردن یه پدر برای بچه‌اش میگه تلکه😊

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…