Fatko مدیر استارتر عضویت: 1394/04/21 تعداد پست: 654 عنوان یه سوال مهم 22 بازدید | 23 پست سلام ببخشیددوستان اگه کسی باردارباشه دیگه نمیتونه به بچه ی اولش شیربده!؟ 1394/07/19 | 01:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاره_67 عضویت: 1393/05/25 تعداد پست: 8810 نه اشکالی نداره وقتی نی نی هم به دنیا اومد میتونه به هر دو شیر بده این رو یه دکتر توی تلویزیون گفت *بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم* وَالْعَصْرِ۞إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ۞إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَ تَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ۞
نیکی_جون2 عضویت: 1392/10/13 تعداد پست: 1858 بهتره که نده ^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
گل15384 عضویت: 1393/03/14 تعداد پست: 614 من شنیدم نباید بده به خـــــــدا ” دل ” آلزایمــــــــر نمی گیره ! بفهمیــد آدم ها . . .
Fatko مدیر استارتر عضویت: 1394/04/21 تعداد پست: 654 بهاره جون واقعامیگی؟هنوزنمیدونم باردارم یانه ولی غصه شیر ندادن به پسرم داره دیونم میکنه
زن_کامل8047 عضویت: 1394/05/26 تعداد پست: 1082 من تا چهارماهگی بارداریم به بچه اول شیر دادم بعدش چون وزنم زیاد نمیشد دکتر گفت دیگه نده بستگی به شرایطتت داره از الان نمیشه گفت مطالعه ی کتاب زن کامل نوشته ماربل مورگان رو به همه ی دوستانی که به تغییر مثبت در زندگی مشترک علاقمندند پیشنهاد میکنم
گل15384 عضویت: 1393/03/14 تعداد پست: 614 وقتی خودم باردار بودم به خانمی همینطوری شده بود دکتر گفت کم کم باید قطع کنی چون به مادر و جنین لطمه مدرسه از نظر مواد مغذی به خـــــــدا ” دل ” آلزایمــــــــر نمی گیره ! بفهمیــد آدم ها . . .
ارزوووووو عضویت: 1394/07/14 تعداد پست: 162 خب برای چیت بود پسرت خیلی کوچولوئه گناه داره،توجه زیاد میخواد
mamane_amir2 عضویت: 1394/05/04 تعداد پست: 1201 من شنیدم شیر تلخ میشه،دیگه صحتشو نمیدونم اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِى الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانى فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ.
گل15384 عضویت: 1393/03/14 تعداد پست: 614 چرا انقدر زود؟؟؟؟؟؟؟ به خـــــــدا ” دل ” آلزایمــــــــر نمی گیره ! بفهمیــد آدم ها . . .
گل15384 عضویت: 1393/03/14 تعداد پست: 614 یه علت دیگه که شنیدم میان بچه اسهال میشه نمیدونم درسته یا نه به خـــــــدا ” دل ” آلزایمــــــــر نمی گیره ! بفهمیــد آدم ها . . .
هلیا70 عضویت: 1394/05/06 تعداد پست: 713 وای چه شرایط سختی. وقتی شیر میدی مواد مورد نیاز بچت از طریق شیرت و بدن تو تامین میشه، از اونطرفم جنین نیازش از بدن مادر تامین میشه.در این حالت هر سه.آسیب میبینن با یک فنجان چای هم میتوان مست شد اگر او که باید باشد، باشد