2777
2789
عنوان

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 134 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبی قربونت برم؟🥹🫂💋

خوبممم تو خوبیی؟؟؟

چه خبررر 😃

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

خوبممم تو خوبیی؟؟؟چه خبررر 😃

بمونی عالیمممممم

سلامتیییییی دارم از گذر تابستون و هیچکاری نکردن لذت میبرم🤭😂

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

بمونی عالیممممممسلامتیییییی دارم از گذر تابستون و هیچکاری نکردن لذت میبرم🤭😂

لذتتت ببر😂♥️🫂

میرفتی دهم مگه نه؟!

الان آخرین تابستونیه که میتونی لذت ببری 🥲

بعد ازین تابستونات هم با درس همراه میشه😑🥴😂😂😂

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

لذتتت ببر😂♥️🫂میرفتی دهم مگه نه؟!الان آخرین تابستونیه که میتونی لذت ببری 🥲بعد ازین تابستونات هم با ...

😂❤️

اره مامانمم همینو بهم گفت

آیم بدبخت🤣😔

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂