emellli مدیر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 8286 عنوان تو زیبایی | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 21 پست خیلی تعریف فیلمشو شنیدم ارزش دیدن داره؟خوشگله؟ Keep swimming🪸🐛کاربری دست چند نفره!من و چند من دیگه بسته به شرایط و احساساتم😁 1403/05/21 | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
edvardoagnelli عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 2911 تازه کار نیستم زیبای حقیقی که خوب بود😂🤌🏻از اونم خوشت نیومد؟ نه بابا میگم که خیلی خوب بود اون😂جزء اولین سریالایی که دیدم😁 💥Don't talk about your goals..Just Do💥:)
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 8286 والا یه مقدار کلیشه زیاد داشت.واسه کسی که فیلم و سریال خوراکشه و بیشترشونو شخم زده شاید زیاد جالب نب ... اونروزم یه فیلم کره ای میدیدم برای ۲۰۰۸ پر از کلیشه🤣ولی لامصب خیلی حال میده اینکه میبینی چقدر کلیشه توشه در عین اینکه حالت بهم میخوره ولی شیرینه😁 Keep swimming🪸🐛کاربری دست چند نفره!من و چند من دیگه بسته به شرایط و احساساتم😁
edvardoagnelli عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 2911 اونروزم یه فیلم کره ای میدیدم برای ۲۰۰۸ پر از کلیشه🤣ولی لامصب خیلی حال میده اینکه میبینی چقدر کلیشه ... مث رویای کوفتی سیندرلا 😂لامصب هم می خواستم یه بازی دیگه از پسره ببینم خیلی گوگولیههم کلیشه هاش پدر درار بود واقعا🫠😂💔به سختی به سر رسید خلاصه😂 💥Don't talk about your goals..Just Do💥:)
angel82 عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23540 سریال کره ایه؟ آره قشنگه خوشم میاد داری ته سریالو در میاری😂😂😂😂 درخواست دوستی قبول نمیکنم.
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 8286 مث رویای کوفتی سیندرلا 😂لامصب هم می خواستم یه بازی دیگه از پسره ببینم خیلی گوگولیههم کلیشه هاش پدر ... من حین اینکه از شدت کلیشه داشتم زمینو گاز میزدم ولی واقعا برام لذت بخشه😂عیبی نداره ببین حضورش جبران میکنه🚶🏻♀️🤣 Keep swimming🪸🐛کاربری دست چند نفره!من و چند من دیگه بسته به شرایط و احساساتم😁