2777
2789

کراتین کن،تا روی کتفتم کوتاه

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

چیکارشون کنم خیلی بد شده کوتاه کنم

کوتاه نکن کراتین کن و رنگشون کن خیلی خوب میشه 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه جای خوب برو پروتیین تراپی خدایی که موادشون ببینی جلو خودت باز کنن حتی که نریزه پسفردا یا اصلا از راهای گیاهی اینا استفاده کن مثلا روغن ارگان عالیه هر حمام بزن بعدش سشوار بکش 

+خدایاشکرت🤍

یه سوال هزینه یه کلیپ تولد چقده؟بعد به چیا نیاز داره؟

بستگی به خودتون داره ک شام می‌دین یا تم قرارع داشتع باشید و دسر و خوراکی های ک‌ سرو میشه داداشم چند روز پیش برای بچه هاش تولد گرفت تقریبا ۳ م

ب نظرت اینجوری کوتاه کنم پروتئین تراپی کنم خوب میشه یا پایینش یکم رنگ بد میشه

میتونی رنگارو رنگساژ بزاری مثلا بعد مصری باب اینطوری کوتاه کنی خیلی شیک کنم تازه کوتاه کردم باز

+خدایاشکرت🤍

کراتین کنم نمیریزه؟

ریزش داره پروتئین هم ریزش داره

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
کراتین کنم نمیریزه؟

ن اصلا کراتین نکن اشتباه محض کسایی هم که کراتین کردن موهاشون داغون شده دخترعمه های من جفتشون کراتین کردن میگن بعد ۱ سال ک میریم حموم حس می‌کنیم موهامون پر چسبع یکیش هم ریزش شدید گرفته

پروتئین تراپی خوبه یا کراتین

کراتین کن

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ