2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آن تی واقعا گفت پسره؟عکسشو‌نداری؟

ان تی معمولا مشخص نمیشه جنسیت من خودم اخرش پرسیدم جنسیت مشخص نیست گفت احتمال زیاد پسره ولی یه ناه دیکه مشخص میشه.من ۱۲ هفته و دو روز رفتم ان تی رو

وای من مردم از تهوع و استفراغ دارم میرم تو نه هفته ولی چن روزه شدید تر شده ارزوی مرگ دارم بارداری او ...

منم آرزوی مرگ دارم من بدترین هفتم هفته ۹ بود در حدی ک میخواستم بندازمش،درکت میکنم خودم یه گوشه افتادم تازه ی پسر ۴ ساله هم دارم هفته ۱۴ هستم سر پسرم ۱۲ هفته خوب خوب شد ویارم سر این خوب نشده با اینکه اینم پسره

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

خدا کمکت کنه زود خوب شی عزیزم چون میدونم چقدر سخته و خودم در حال جون کندنم

انشالله هر دومون خوب خوب بشیم و این روزا به سرعت بگذره

روزا هندونه بخور حالتو بهتر میکنه امتحان کن

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

خوش به حالت چه روزای بدیه بارداریویار نداشتی؟

عزیزم تا 18 هفته من داشتم بعد خوبه خوب شدم ولی 3ماهه سوم ماه 7به بعد انگار دوباره برگشت ولی با شدت کمتر چون رحم میاد بالا به معده فشار میاد گوارش به هم میریزه 

فقط اصلا نزار معده ات خالی بمونه نون سوخاری همش بالا سرت باشه 

قبل و بعد از غذا آب بخور نه در حین غذا 

کاری نمیشه کرد جز تحمل من داغون بودم 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
وای من مردم از تهوع و استفراغ دارم میرم تو نه هفته ولی چن روزه شدید تر شده ارزوی مرگ دارم بارداری او ...

والا خواهر من دوقلو داشت چون حجم هورمون ها دو برابر بود فک کن تا توی اتاق عمل موقع زایمان هم بالا می‌آورد بعد خوب شد تحمل کن عزیزم میگذره 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔