2777
2789
تا حالا چنین چیزی نشنیده بودم،حتما امتحان میکنم ممنون ازتون

انشالله که جواب میده 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
الهی شکررررازدواج بود؟لطفا از ته دل و قلبت برام دعا کن

نه عزیزم ازدواج نبود خونهدار شدن که یه جاکلیدی دیواری خریدم قبولی خواهرزادم که خودکار خریدم

بچه دار شدن یکی از اقوام که اون سال نتیجه نداد و پارسال دوباره خرید کردم الان بارداره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا رو قسم میدم به بزرگیش که حاجتتو بده صدقه سر همه بنده های خوبش که حاجت رواشون میکنه بحق پنج تن حاجتت رو براورده کنه آمین... با تاپیکت یادش افتادم وگرنه حواسم به تاریخ نبود...منم برای اولین بار میخام برم خرید تعم واسه من دعا کن گلم ..❤️

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ 
خدا رو قسم میدم به بزرگیش که حاجتتو بده صدقه سر همه بنده های خوبش که حاجت رواشون میکنه بحق پنج تن حا ...

الله پشت و پناهت باشه خیلی ممنونم انشالله حاجت روا میشیم به حق امام حسین

بچه ها هرچی هم خریدین نه اینجا نه تو دنیای واقعی به کسی نگین 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

منم بچه دار نمیشم اینکه میگم نمیشه واقعیه حتی بهزیستی هم حواله میده چند سال دیگه در این حد . امروز از خواب پاشدم پتو رو بغل کردم با حس اینکه بچمو بغل کردم .حس میکنم واقعا دارم نابود میشم 

من خواستگاری ماه پیش اومدن که دیگه خورد به محرم حالا قرار بعد صفر باز بیان می‌خوام به نیت راضی شدن خانواده ام بگیرم برای خواسته مالی جز طلا چی میشه گرفت؟؟

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️