sednabanoo مدیر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 132 عنوان ازدواج مجدد | مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 51 پست سلام خانمای گل با پسری که یه بار عقد کرده و جداشده (اصلا باهاش زندگی نکرده عقدشون زوری بوده) ازدواج میکنید؟شرایط خوبی داره خانوادشم خوبن من که راضی شده ام رزق مقدر شده را 1403/05/21 | 11:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیتی۱۲۲۰ عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1405 با یکی گرفتنش مجبورشون کردن عقد کنن عزمزم من دانشجوی رشته حقوقم دختر پسر رو بگیرن هرگز نمیتونن به زور عقدشون کنن اگه ثابت بشه زنا کردن فقط، شلاق داره هیچ قاضی حرف ازدواج رو پیش نمی کشه اینم دومین دروغش
ثنا_ثنایی عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 20274 با یکی گرفتنش مجبورشون کردن عقد کنن اولا ک داره دروغ میگه دوما اگر دروغم نباشه پنهان کاری داره میکنه ازت سوما شاید حاملگی یا چیز دیگه در میونه چهارم پسر مطلقه هرجور که باشه به درد نمیخوره داره چرت میگه
سروپری عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 30938 قانون مجبور به عقد کرده 🤦🏻♀️ یا خدا،این که مشکل اخلاقی داره،پس تعریف از خوب بودن چی هست؟فردا پس فردا اگر دوباره قانون مجبور به عقد کرد دوباره چی ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷
sednabanoo مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 132 با ابروی یکی بازی کرده و دذحقش نامردی کرده عقدش زوری بوده رابطش که زوری نبوده دختره از نظر خانوادگی اوکی نبوده انگار خودش خبر داده بوده که بگیرنشون و یه پولی دستش بیاد من که راضی شده ام رزق مقدر شده را
1214ee عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 3980 عزمزم من دانشجوی رشته حقوقم دختر پسر رو بگیرن هرگز نمیتونن به زور عقدشون کنن اگه ثابت بشه زنا کردن ف ... دقیقا حتی اگه یه درصدحرفش درست باشه چرا باید طلاقش بده مگه نمیخاستش زوری ک باهاش رابطه نکرده
nilooyii عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 3109 بله خب حتما خودت میدونی اینکه صرفا دو نفر و باهم بگیرن مثلا از توی خیابون مجبورشون نمیکنن عقد کنن درصورتی که باهم رابطه داشتن یا موقع عمل نامشروعی دستگیر شده باشن اینجوری میشه با این مشکلی نداری؟
سروپری عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 30938 عزمزم من دانشجوی رشته حقوقم دختر پسر رو بگیرن هرگز نمیتونن به زور عقدشون کنن اگه ثابت بشه زنا کردن ف ... یه زمانی بود ولی نه مال الان،در بدترین حالت هم اگر راست بگه بازم این آدم به درد زندگی نمیخوره ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷
کودکیهایم عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 7773 با یکی گرفتنش مجبورشون کردن عقد کنن خب به نظرتون اصلا جای فکر داره؟
sednabanoo مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 132 عزمزم من دانشجوی رشته حقوقم دختر پسر رو بگیرن هرگز نمیتونن به زور عقدشون کنن اگه ثابت بشه زنا کردن ف ... تو خونه بودن انگار شاید خودشون گفتن شلاق نمیخوریم عقد کنیم 😂 من که راضی شده ام رزق مقدر شده را
1214ee عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 3980 دختره از نظر خانوادگی اوکی نبوده انگار خودش خبر داده بوده که بگیرنشون و یه پولی دستش بیاد اصلا دختر بی بندوبار مهم اینه این پسر بایکی رابطه برقرار کرده دهنش به همچین کارایی خورده فکر نکنم بعد بتونه پایبند باشه بازم تصمیم باخودته
کیتی۱۲۲۰ عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1405 دقیقا حتی اگه یه درصدحرفش درست باشه چرا باید طلاقش بده مگه نمیخاستش زوری ک باهاش رابطه نکرده نه اصلا همچین چیزی وجود نداره مجازات زنا ۱۰۰ ضربه شلاق
کیتی۱۲۲۰ عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1405 تو خونه بودن انگار شاید خودشون گفتن شلاق نمیخوریم عقد کنیم 😂 حتی اگه خودشون هم بگن میخوان عقد کنن وقتی نامحرم بودن رابطه دخول داشتن باید مجازات بشن عقد زوری اصلا وجود نداره دروغ فقط
sednabanoo مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 132 اولا ک داره دروغ میگه دوما اگر دروغم نباشه پنهان کاری داره میکنه ازت سوما شاید حاملگی یا چیز دیگه در ... نه چند سال پیش جدا شدن من که راضی شده ام رزق مقدر شده را