2777
2789
عنوان

لطفا بالای سی سال بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2342 بازدید | 89 پست
مشکلی نیست عزیزممگه با یکی وارد رابطه بشه از اول تا آخرش تو بغل همن؟؟نه عزیزمیه مدت با یکی هست حال د ...

خب رابطه جنسی برقرار کنه بعدا معلومه دیگه

واسه بکارتش چکار کنه

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم زیر سی سالم و کاملا متوجه میشم که چقدر یه آدم میتونه نپخته باشه مغزش که برا رفع نیاز بره زیر کسی ...

واقعا کار بی عقلانه‌ ایه‌ که برای رفع نیاز جنسی از خط قرمز های به این مهی عبور کنی و توجیه‌ات فقط این باشه که نیاز داشتی

الخیر فی ما وقع💚🌱
این مردا دقیقا چجوری عاشق میشن ؟

مردا با رابطه جنسی عاشق نمیشن این از نظر روانشناسی ثابت شده هورمون عشق اکسیتوسین برای زنان با رابطه جنسی ترشح میشه و زنا به راحتی وابسته و عاشق میشن اما مردا با کسی که دوستش هم ندارن میتونن رابطه برقرار کنن و عاشق نشن معمولا مردی که واقعا عاشق شده عاشق شخصیت یه خانم میشه اینا رو از خودم نمیگم مطالعه داشتم اگه یه نگاهی به اطرافمون بکنیم میبینم که کاملا درسته

مردا با رابطه جنسی عاشق نمیشن این از نظر روانشناسی ثابت شده هورمون عشق اکسیتوسین برای زنان با رابطه ...

من خیلی آروم و محترم رفتار میکنم ولی کسی عاشقم نمیشه🤣🤣

برای اقایون مهمه 

هر چی هم بگن نیست 

بااااز هم مهمه 

وارد رابطه بشه اما بدون رابطه جنسی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

تا الان تحمل کرده یکی دو سالع دیگه هم روش

وارد رابطه دوستی بشه با کرگیش رو از دست بده شانس ازدواج هم از دست داده

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

من خودم بالای ۳۰ هستم 

بنظرم بکارت تو سن پابین مهمه واسه پسرا 

تو سن بالا اصلن مهم نیست 

مگه مریم مقدسه ۴۰ سال جوونیش و باکره بمونه که مردا واسشون مهمه یا نه

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...