سلام ۲ روز بود که دندونم درد میکرد هر چی آموکسی سیلین و میتراندازول و قره قره آب نمک و میخک و خلاصه هر چی امتحان کردم نشد که نشد فقط یه کوچولو میافتاد باز شروع میشد
مادرشوهرم گفت یه کاری میگم انجام بده قدیم انجام میدادن خیر ببینه آن شاالله اصلا دوروز انجام دادم مثل معجزه بود الان میگم
التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واسه امضام التماس دعا منتظرنتایج مصاحبه م اجرت باسیدالشهدا
یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س) یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥
آرد بریزید تو یه ماهیتابه رو شعله کم هی هم بزنید مثل حلوا که درست میکنن یه کوچولو که ازخامی دراومد کرم رنگ شد خاموش کنید ملایم که شد بریزید رو دندون و لثه کلا بعد هر ۱۰ دقیقه دهنت بشورید دوباره آرد که درست کردید بریزید بعد شب هم یه کوچولو خیلی کم آب بریزید آرد خمیر کنید بذارید کنار لثه نه روی دندون صبح پاشدنی یه چیز مثل نخود باد کرده توش پر از چرک سفید با نوک سوزن بترکونید چرک کامل خارج میشه
آب یخ هم بخورید دیگه اصلا دندون درد ندارید مثل معجزه اس
التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
عزیزم حتما بیا بگو نتیجه رو برای من مثل معجزه بود ۵ دقیقه درد شدیدی گرفت یهو درد افتاد ولی ادامش دادم صبح دیدم چرک کلا خارج شده انگار نه انگار دو روز داشتم میمردم از دندون درد
مادرشوهرم گفت از قدیم گفتن آرد عفونت بدن میکشه بخاطر همین به زائو کاچی میدن!