2777
2789
عنوان

در آمد من

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 33 پست
به نظرم اصلا نباید بدونه درامدتو یا حتی ازت توقع خرج داشته باشه اگر چیزی راجب پول گفت بگو دلم میخواس ...

خب الان فهمید دیگ 

چکار کنم انتظار خرج نداشته باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا جنبه ی بدی داره.واینکه شاخکاش تیز شده با درآمدت به نظرم این تورو نمیخاد

خیلی کنجکاو نبود خودمم ضایع بازی دراوردم و لو دادم 

الان ب نظرتون چکار کنم؟؟ 

البته میتونی اصلا مهم نباشه برات خیلی عادی جلوه کنه اگر انتظار بی جایی ازت داشت هم میتونی بزاریش کنار اتفاقا ولی اگر بحث شد کاملا منطقی حرفاتو بزن شرایطتت رو بگو البته ن جوری ک زشت بشی مثلا بگو من من دوس دارم یه مرد کنارم باشه که حامی باشه نه اینکه از اول زندگی چشمش به درامد کوچیک من باشه و خلاصه ی جورایی زیاد جلوش خودتو پولدار و خفن نشون نده با شخصیت جوابشو بده البته اگر درامد و پول اون بیشتر از تویه یا شخصیت خوبی داره واقعا که چشش دنبال پول و اینا نباشه تنها فکری که راجبت میکنه قوی بودنته ببین انتظاراتش چطوره و چیا راجب پول میگه  زیادم حساس نشو 

[QUOTE=349153686]خیلی کنجکاو نبود خودمم ضایع بازی دراوردم و لو دادم  الان ب نظرتون چکار کنم؟؟ [/QUOTEاصلا بگی یه مرد نباید اینطوری رفتار کنه و هیچ انتظاری نباید داشته باشه از تو اونم هنوز یه دوستی ساده است بینتون .

کلن بلاک کن طرف رو زندگیت رو به باد میده 

خب الان فهمید دیگ چکار کنم انتظار خرج نداشته باشه

گفتم ک یا بپیچون بگو نه ندارم بعدم اینکه ازت انتظار نداشته باشه رو خودت با رفتارت مشخص میکنی مثلا چن بار اون هدیه خرید بعد تو بخر اون ۱۰ تا گل خرید تو یکی بخر  بزار اون اول باشه همیشه گاهیم سوپرایزش کن ولی کادو گرون و بیش از حد نمیدونم روز دوس پسر روز پای چپ اینا هی خودتو ب زحمت ننداز و مثلا بهش بگو من از شخصیتای مردونه و حامی و مستقل خوشم میاد خلاصه اگ چیز کمی بردی اصلا نگو وای شرمندع کم گذاشتم بگو تلاش کردم چیزی بخرم که دوس داشته باشی