2777
2789

رسم خانواده ۲۰۰ ب بالا و کمتز از ۷۰۰ هست

ولی خودگ اگر خواستم ازدواج کنم سکه اولیت نمیزارم اول کل حق ها رو میگیرم،مثل تصنیف اموال و طلاق و حضانت فررزند و تحصیل و خروج از کشور و حالا یه مقداری شاید ۱۰۰ تا هم سکه بزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا مهر پایین نگیر عزیزم شوهر خودش خوب باشه خونوادش ممکنه خوب نباشن و پررو باشن واسه من خیلی پایینه ...

یه سریا قبول نمیکنن باید چی گفت؟ 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛

تعداد سکه بالا، برای خودم سکه ها به اندازه سال تولدمه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

اندازه تاریخ تولد دختر رسمه 

ولی خب من میخوام شروط ضمن عقد رو بگیرم با صد مثقال طلا

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

خواهرم ۵۰۰ تا سکه

سال ۸۸

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

رسم خاصی نداریم. من پونصد بودم خواهرم هزار، اونیکی خواهرم سال تولد. فقط این صد تا و خصوصا چهارده تا ...

حالا بشینین تا هزارتا سکه رو بهتون بده

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
یه سریا قبول نمیکنن باید چی گفت؟

شما پای خواستتون میمونین در هرصورت

البته اگه خیلی بالا بگی کمی حق با اوناس 

متناسب با وضعیتشون و داراییشون معقولانس بگین

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

یه نصیحت میکنم جدی بگیر

ب نظرم تا میتونی زیاد بزن 

این اصلا نشونه این نیست ک ندید بدیدی یا خونه بابات پول ندیدی ولی ب نظرم یه تضمین برا ایندتع 

مادر و پدرم زندگی خوبی داشتن و چون عاشق بودن اصلا توجهی ب مهریه نداش و فقد۲۵۰تا زده بود بعد مرگ پدرم میخاستن از خونه بیرونش کنم و همه ای پولاشو ببرن همون مهریه نجاتش داد 

پس جدی بگیر این مسئلع ارو هر چیزی امکان داره اتفاق بیفته 

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

خانواده مادرم مهریه کم میگن ..

خانواده پدرم زیاد ..

منم  ک ازدواج نکردم:/ولی خو گفتم اگه ام خواستم ازدواج کنم ۱۳ تا شاخه گل:)سکه نوموخام

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

یه نصیحت میکنم جدی بگیرب نظرم تا میتونی زیاد بزن این اصلا نشونه این نیست ک ندید بدیدی یا خونه بابات ...

اره درسته 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛