2777
2789
عنوان

خامه بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2760 بازدید | 26 پست

کره بدن و نمک بدن کاملا فرق دارن و این که بعد از کره بدن باید بزاری تو یخچال راستی تو از لواز ارایشی خریدی یا از سایت های مجازی من میخوام برم بخرم از لوازم ارایشی ولی میترسم طرف بگه منظورتون کره صبحونست 🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کره بدن و نمک بدن کاملا فرق دارن و این که بعد از کره بدن باید بزاری تو یخچال راستی تو از لواز ارایشی ...

از لوازم آرایشی خریدم راضی بودم

ولی بیشتر چیزا رو از لوازم آرایشی نمی‌گیرم این خوب بود ولی 

آره کره و نمک خیلی فرق دارن 

نه بابا میدونن 😂😂

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

عزیزم میشه بگین مثلا کدوم برند خوبه قیمت مناسب هم کره بدنخامه بدن و نمک بدن

نمک بدن سادور 

کره بدن دیپ سنس 

خامه بدن سادور

کیفیت خوب و قیمت مناسبی دارن ولی نیازی نیست همه رو با هم مصرف کنید هر کدوم برای یه فرد درست شده .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

رفتم لوازم فروشی گفتم خامه بدن ابرسان برنج داد 😂 گفتم بستنی بدن مرطوب کننده بدن داد 😂

آره واقعا بعضی ها نمی‌دونن اینا چین ولی می‌خوان حتما یه چی بفروشن 😂😂

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

من پوستم دهیدارته هست کدوم برام خوبه

پوست دهیدراته که قطعا باید لوسیون و ابرسان خوب استفاده کنه خیلی به نمک بدن و ...ربطی نداره .

نمک بدن برای دهیدراته بودن کار خاصی نمیکنه اما برای همه آدما لازمه . 

کره بدن شبیه به لوسیون هست و پوست رو کمی آبرسانی میکنه و نرم میکنه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

پوست دهیدراته که قطعا باید لوسیون و ابرسان خوب استفاده کنه خیلی به نمک بدن و ...ربطی نداره .نمک بدن ...

آبرسان میزنم اکثرا مرطوب کننده هم دستمه 

البته ایرانی مصرف میکنم درمالیفت یا فیس دوکس اینا میزنم