2777
2789

وقدم زنان تاپیک رو ترک میکنم🧍‍♀️🧍‍♀️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب همه ک کامل نیستند این خانمی ک شما میخایی باید بشینی تو اب نمک تا پیداش بشه😂😂😂😂یکی قدش بلند هس ...

اره حق با شماست

معیارهای خوشکلی از نظر هر کسی فرق میکنه شاید یکیو من خوشکل و جذاب بدونم ولی بقیه نه 

دوست دارم با معیارهای خودم خوشکل باشه قدش دیگه زیر 160 نباشه اندامشم خوب باشه بقیه دیگه مهم نیست خدایی دختر اینجوری خیلی زیاده 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
اره حق با شماستمعیارهای خوشکلی از نظر هر کسی فرق میکنه شاید یکیو من خوشکل و جذاب بدونم ولی بقیه نه د ...

خب انشالله ک همین معیاری رو ک دوس داری برات پیدا بشه و خوشبخت باشی باهاش شوخی کردم معذرت

ولی من فقط دنبال ی ادمی هستم هیچی نداشته باشه فقط اخلاقش خب باشه و اعتیاد نداشت باشه معیارمن واس ازدواجم فقط همین دوتا مورد هست چون ن دارایی ن زیبایی برای هیشکی نمیمونه خوشکل باشی پیر بشی پولدار هم ک باشی پولت ی جایی از دستت خرج میشه یا وارث میخوره ی اب هم روش پس فقط اخلاق زیبا برای ادم میمونه 😉🌹

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اره حق با شماستمعیارهای خوشکلی از نظر هر کسی فرق میکنه شاید یکیو من خوشکل و جذاب بدونم ولی بقیه نه د ...

واما ی چیزع دیگم بگم برم خوشکل باشه اخلاقش صفر باشه ب چه درد میخوره درست زیبایی هم شرطه ولی ن در اون حد ک طرف ب زیبایی خودش مغرور باشه همیشه گفتند ی سیرت زیبا رو واسه خودتت انتخاب کن ن ی صورت زیبا.

خب انشالله ک همین معیاری رو ک دوس داری برات پیدا بشه و خوشبخت باشی باهاش شوخی کردم معذرتولی من فقط د ...

اره ابجی حق با شماست اگه یه خانم خوشکل و جذاب هم داشته باشی ولی اخلاقش خوب نباشه فاییده نداره 

به نظر من با هرکی میخاین ازدواج کنین حداقل یکسال باهاش باشین تا اخلاق و رفتارش دستتون بیاد بهتر بتونین تصمیم بگیرین البته با رعایت حریم

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
همین که خوشکل و جذاب باشه قد بلند و خوش اندام اخلاق خوب و دستپخت خوب و پدر پولداری داشته باشه برام ک ...

همشو هستم ب جز آخری😐😂آخه باباش پولدارباشه ب شما چی میرسه چ توقعاتی دارین خدایی

...