2777
2789
عنوان

هزینه تراپی❗❗😐

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 21 پست
به نظرت با کارشناسی غیر مرتبط میارزه ارشد و دکترا رو روانشناسی بالینی خوند؟

چون کارشناسیت غیر مرتبط هست برای کار در کلینیک باید ارشد و دکتری رو حتما بخونید تا مجوز بدن بهتون

با توجه به اینکه این دو مقطع تقریباً سخت هستند و پایان نامه و پروپوزال دارن بستگی به خودتون داره و اینکه تا چه حد به این رشته علاقه دارین.

وگرنه از نظر مهارت براتون مشکلی به وجود نمیاد 

به جاش کلی کارگاه میتونید برید و خودتونو ارتقا بدین

لایک نکن😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برو مراکز بهزیستی و توانبخشی ایشالا که پیدا کنی🫠

نیس ک پولش نباشه ولی جاهای مهم ترین واسه خرج کردنش هس ک ادم سلامت روانشو میندازه اخر لیست

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بابا انلاینم ساعتی 600 700 زده بود خیلی بیشتر از تعرفه میگیرن هیچ نظارتی روش نیس

اره واقعا

کاش حداقل بیمه هزینه رو میداد

اما خب میدونی پیشنهاد من به شما اینه که به خودت برچسب افسرده بودن رو نزنی

چون تشخیص و برچسب زدن به این راحتی ها نیست و اون ازمون ها و تستی هم که شما دادید در روانشناسی به تنهایی فاقد اعتبار هستن

با شماره ۱۴۸۰ یا ۱۲۳هم میتونید تماس بگیرید 

مشاوره رایگان تلفنی میدن اما خب نمیتونن درمان کنن

لایک نکن😑

اره واقعاکاش حداقل بیمه هزینه رو میداداما خب میدونی پیشنهاد من به شما اینه که به خودت برچسب افسرده ب ...

مرسی عزت 🥺بوس بت

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

انقد افسردگی شدید دارم ک کلا ب تخت چسبیدم هیچ غلطی نمیکنم درطول روز

گوشی رو کم کن و خودت رو مجبور به ورزش کن

کم کم تاثیرش رو میبینی

تراپی تازه جا افتاده 

بیشتر حال و زندگی ما رو عادت هایی که داریم تعیین میکنه

من چون خودم افسرده ام درکت میکنم

چون کارشناسیت غیر مرتبط هست برای کار در کلینیک باید ارشد و دکتری رو حتما بخونید تا مجوز بدن بهتونبا ...

مرسی گل مننن 

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺