2777
2789
عنوان

شوره سر

1076 بازدید | 17 پست

بچه ها من موهام چربه

ساقه موهام گاهی حتی بعد از حمام هم ممکنه شوره داشته باشه در حد چندتا.ریشه موهام اینطور نیست و شوره نمیزنه.وقتی ام کلا موهام چرب میشه شوره های ساقه موهام بیشتر میشه اما همچنان ریشه موهام شوره نمیزنه زیاد.بنظرتون از چه شامپویی استفاده کنم ک ی ضدشوره قوی باشه؟واسه چربی موهام کلا فولیکا میزنم اما نمیدونم واسه شوره چی بزنم تا کلا از بین بره🥲

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم شوره درمان کلی نداره.چون چربی سر زیاده شوره میزنه.حالا یا چسبیده کف سر یا پراکنده رو ساقه مو.فرقی نمیکنه کدوم باشه فقط باید هفته ۲تا ۳بار حمام بری.شامپو پرژک یه مدل داره ضد شوره سر هست عالیه چون خودم و دخترم اگه دیرتر بریم حمام شوره میزنیم تجربه کردم شامپو پرژک هم عالیه 

درمان شوره سر و چربی سر فقط حنا و سدره

یکی دوقاشق حنا، یکی دوقاشق هم سدر باهم قاطی کن، یه قاشق هم ابلیمو بریز بقیه ش رو درحدی که مثل ماست سفت باشه اب بریز و بزار روی سرت، یکی دو ساعت بمونه و بعد ابکشی کنثاگه موهات بلنده یه دست شامپو هم بزن که با کفش پودرا از بین موهات دربیاد

یه ماه استفاده کن بعد خودت کیف میکنی😍😁

اولش یه روز درمیون بزار، بعدش چون کم کم چربی سر رو میگیره سه روز یبار بزار

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
عزیزم شوره درمان کلی نداره.چون چربی سر زیاده شوره میزنه.حالا یا چسبیده کف سر یا پراکنده رو ساقه مو.ف ...

بله من خودم حمام رفتنم اگ ب تاخیر بیفته شوره میزنم و تو حالت کلی زیاد شوره نداره 

دو سه بار استفاده کنی میفهمی چقد شامپو خوبیه . حتما بخرش . قیمتش زیاد نیست . فک کنم ۱۳۰ تومنه

متوجه شدم عزیزم.من خودم تو این فکر بودم که واسه چربی موهامم از اویدرم مخصوص موی چرب استفاده کنم.ممنون از راهنماییت😍💋

درمان شوره سر و چربی سر فقط حنا و سدرهیکی دوقاشق حنا، یکی دوقاشق هم سدر باهم قاطی کن، یه قاشق هم ابل ...

حنا رو کلا جدای خواصی ک داره ب موهام میزدم تا همین چندوقت پیش.اما زیاد با موهای من سازگاری نداره نمیدونم چرا.من با چای و قهوه و اینا هم قاطی میکردم.گاهی ام ب تنهایی استفاده میکردم.

حنا رو کلا جدای خواصی ک داره ب موهام میزدم تا همین چندوقت پیش.اما زیاد با موهای من سازگاری نداره نمی ...

من با چای و قهوه قاطی نکردم تاحالا، الان حدود یک ماه و نیمه دارم استفاده میکنم و چون موهام کوتاهه کلا شامپو نمیزنم

من برای ریزش مو استفاده میکنم، هم ریزش موهام خیلی خیلی کم شده، درحد روزی ۴، ۵ تا دونه، هم سرم چرب بود یعنی امروز حمام بودم فردا فوری چرب میشد، الان دو سه روز یبار سرم رو میشورم، و اینکه شوره هم داشتم ولی پخش نمیشد و اونم خوب شده

وقتی سدر و حنا میزاری قبل اینکه بشوری کف سرت یکم اب بریز و ماساژ بده تا پوست سرت به خوبی شسته بشه، اروم هم با شونه ی دندونه درشت به سرت بکش

شما یه چندبار این مدلی که من گفتم امتحان کن ضرری نداره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch