ممنون عزیزدلم نا امیدنشوگلم میدونم واسه ی مادرخیلی سختههههههه.ولیکن کی ازفرداخبرداره دیدی بزودی علم ...
فداتشم عشقم انشالله گلم
شما مذهبی هستید یا نه؟
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
صلواتم قبول دارم دعا کردن با خدا حرف زدن و قبول دارم
سوره های قران و به عنوان. درد و درمان قبول دارم
همین
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
منم فقط خدارو قبول دارم پوششم که چندین ساله کت میپوشم مانتو اینا ندارم صلواتم قبول دارم دعا کردن با ...
خداروشکر ک خدا روقبول داریم هممون. باخدا باش پادشاهی کن. عزیزم توب زبون میگی فقط خداتوامام زمانم دوسداری مطمئن هستم الان دلشکسته ای بخاطره اونوفقط گفتی خدا.شبا با امام زمان حرف بزن من حرف میزنم انقد آروم میشم
خداروشکر ک خدا روقبول داریم هممون. باخدا باش پادشاهی کن. عزیزم توب زبون میگی فقط خداتوامام زمانم دوس ...
چشم قول میدم حرف بزنم
امشب امتحان میکنم