2777
2789
انشالله خدا از دهنت بشنوه آبجی قشنگمممممممم انشالله توام بیای بگی مامان شدم گرچه من شاید نتونم هیچوق ...

ممنون عزیزدلم نا امیدنشوگلم میدونم واسه ی مادرخیلی سختههههههه.ولیکن کی ازفرداخبرداره دیدی بزودی علم درمانش پیداکرد. انشاءالله سلامتیش بدست میاره خانم گل

ممنون عزیزدلم نا امیدنشوگلم میدونم واسه ی مادرخیلی سختههههههه.ولیکن کی ازفرداخبرداره دیدی بزودی علم ...

فداتشم عشقم انشالله گلم

شما مذهبی هستید یا نه؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فداتشم عشقم انشالله گلمشما مذهبی هستید یا نه؟

گلم مذهبی تعاریف متفاوتی داره الان بهت میگم ببین مذهبیم یان؟ من خدا وائمه وقرآن ونماز روزه وایناراقبول دارم البته روزه نمیتونم بگیرم دیگ بخاطربیماریم.ولی موهام بیرونه لباس بیرونم کوتاه وگشادبدنم اصلانمانداره فقط موهامونامحرم میبینه🥴

گلم مذهبی تعاریف متفاوتی داره الان بهت میگم ببین مذهبیم یان؟ من خدا وائمه وقرآن ونماز روزه وایناراقب ...

منم فقط خدارو قبول دارم 

پوششم که چندین ساله کت میپوشم مانتو اینا ندارم 

صلواتم قبول دارم دعا کردن با خدا حرف زدن و قبول دارم

سوره های قران و به عنوان. درد و درمان قبول دارم

همین

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

منم فقط خدارو قبول دارم پوششم که چندین ساله کت میپوشم مانتو اینا ندارم صلواتم قبول دارم دعا کردن با ...

خداروشکر ک خدا روقبول داریم هممون. باخدا باش پادشاهی کن. عزیزم توب زبون میگی فقط خداتوامام زمانم دوسداری مطمئن هستم الان دلشکسته ای بخاطره اونوفقط گفتی خدا.شبا با امام زمان حرف بزن من حرف میزنم انقد آروم میشم

خداروشکر ک خدا روقبول داریم هممون. باخدا باش پادشاهی کن. عزیزم توب زبون میگی فقط خداتوامام زمانم دوس ...

چشم قول میدم حرف بزنم 

امشب امتحان میکنم